Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

personforsikring dækker hele dig

Personforsikring – forsikring af dig fra top til tå

Fra du er fyldt 25 år, til du fylder 70 år, kan du vælge Personforsikring Voksen – en ulykkesforsikring, hvor du også kan få sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Vælg en pakke, der passer til dine behov

Person Basis

Person Udvidet

Person Super

Særlige fordele i personforsikringen

Gratis Lægehotline

Uanset hvilken alder du har, kan du vælge Superpakken og få gratis adgang til lægehjælp via din telefon.

Farlig sport er også dækket

Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder – så ha’ en god aktiv ferie.

Lindring til en svær tid

Sygdomsforsikringen, der følger med den udvidede pakke, giver dig akut økonomisk hjælp, så snart diagnosen er stillet, så du hurtigt kan prioritere anderledes i din nye hverdag.

MC koster ikke ekstra

Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel – uden at du skal betale et særligt tillæg. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få dækning for alvorlig sygdom, fødselsskader, dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken. 

Ulykkesforsikring – en god grunddækning

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade. Du kan både få hjælp her og nu, fx hvis du brækker et ben. Du kan også være berettiget til erstatning, hvis du får en blivende skade, det kalder vi et "varigt mén". Blivende skader kan fx opstå, hvis du falder, vælter på cykel eller i forbindelse med en fødsel.

Vælg Udvidet eller Superpakken og bliv endnu bedre dækket

En alvorlig sygdom vender op og ned på hele dit liv – derfor kan du vælge sygdomsforsikringen – den giver dig et engangsbeløb, når diagnosen er stillet. De penge kan give dig lidt bedre overskud til at fokusere på at blive rask. 

I din hverdag virker personforsikringen også: Med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr. og med sundhedsforsikringen får du også mulighed for at få stillet diagnose hurtigt på et privathospital, så du får et kortere forløb.

Og du får adgang til behandlinger hos alle specialisterne: Fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør, kraniosakralterapeut og zoneterapeut. 

Betingelser og produktinformation