Personforsikring dækker dig hele døgnet rundt

Lev livet - vi leverer sikkerhedsnettet

Personforsikring Ung er til dig, der er 18-24 år. Du kan vælge ulykkesforsikring alene, eller tilføje ekstra i pakken og blive dækket fra top til tå.

Vælg den pakke, der passer til dit behov

Person Basis

Person Udvidet

Særlige fordele i personforsikringen

Forsikring fra top til tå
Vi kan hjælpe dig her og nu, hvis du fx brækker et ben eller bliver alvorligt syg – men du er også dækket, hvis du har brug for hjælp til tandlægeregningen, en fysioterapeut eller en psykolog.
Farlig sport er også dækket
Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder – så ha’ en god aktiv ferie.
Alle er velkomne
Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.
MC koster ikke ekstra
Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel – uden at du skal betale et særligt tillæg. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få dækning for alvorlig sygdom, dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken. 

Ulykkesforsikring – en god grunddækning

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade, fx i en fodboldkamp. Du kan både få hjælp her og nu fx, hvis du brækker et ben, og du kan få den vigtige erstatning, som vi udbetaler, ved det, der hedder varigt mén: Blivende skader, som man typisk først endeligt kan vurdere et år efter ulykken. 

Vælg Udvidet eller Superpakken og bliv endnu bedre dækket

En alvorlig sygdom vender op og ned på hele dit liv – derfor kan du vælge sygdomsforsikringen – den giver dig et engangsbeløb, når diagnosen er stillet. De penge kan give ro på, så du bedre får overskud til at fokusere på at blive rask. 

Men i din hverdag virker personforsikringen også: Med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr. og med sundhedsforsikringen får du også mulighed for at få hurtig behandling på et privathospital, så du får et kortere forløb.

Du får også adgang til behandlinger hos alle specialisterne: Fysioterapeut, Kiropraktor, Osteopat, Akupunktør, Kraniosakralterapeut, Zoneterapeut og Psykolog.

Betingelser og produktinformation