Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Personforsikring til dig over 70 år

Personforsikring - en blødere landing

Er du fyldt 70 år, tilbyder vi dig en Personforsikring Senior. Ulykkesforsikring, du kan vælge at udvide med fx hjælp og betalt medicin efter hospitalsophold, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Vælg en pakke, der passer til dine behov

Person Basis

Person Udvidet

Særlige fordele i personforsikringen

Kom godt videre efter en ulykke

Efter en indlæggelse på over fem dage, tilbyder vi praktisk hjælp i den første tid: Du får hjælp til rengøring, transport til og fra hospitalet, og vi hjælper også med medicinregningen.

Alle er velkomne

Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke. Og vi regulerer ikke din erstatning efter din alder.

Hjælpen lige ved hånden

Få hjælp til at navigere i det offentlige sundhedssystem med Tryg Vejviser – det tilbyder vi dig, når du vælger Super-pakken. Du får også Tryg Lægehotline – mulighed for en videokonsultation med en praktiserende læge, udenfor din egen læges åbningstid.

Tryg Pårørende – hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen nu også, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få ekstra praktisk hjælp, hvis du har været indlagt efter en ulykke. Du kan også få dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken. 

Ulykkesforsikring – en god grunddækning

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade, fx hvis du snubler og falder. Du kan få hjælp, hvis du fx brækker et ben – du kan få den vigtige erstatning, som vi udbetaler, ved det, der hedder varigt mén: Blivende skader, som man kan vurdere et år efter ulykken. 

Vælg Udvidet eller Superpakken, og bliv endnu bedre dækket

Når du vælger Udvidet eller Super, får du dækningen Udvidet hjælp, der gør livet lettere under og efter en længere indlæggelse. 

Vi kan give dig rengøringshjælp, pleje i hjemmet og arrangere transport til og fra behandlingsstedet. 

I din hverdag virker personforsikringen også: Med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr. og med sundhedsforsikringen får du adgang til undersøgelser på privathospital – og vi betaler medicin i op til tre måneder, når diagnosen er stillet. 

Du får også behandlinger hos alle specialisterne: Fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør, kraniosakralterapeut og zoneterapeut. 

Betingelser og produktinformation

Betingelser og produktinformation