Spar penge på dine forsikringer med Tryg Overskud

Tilmeld dig Tryg Overskud - så sparer du automatisk op, når du handler hos vores butikspartnere med dit Dankort. Brug pengene på dine forsikringer og på at støtte et godt formål. 

Hvad er Tryg Overskud?

Tryg Overskud er et fællesskab af butikker, der belønner dig, når du vælger at handle hos dem: Dagligvarer, brændstof, elektronik, rejser og meget mere. Dankortet er dit medlemskort, og hver gang du handler, bliver der automatisk sat mellem 1-15 % af det beløb, du har købt for, ind på din opsparing

Billigere forsikringer eller støt et godt formål

Du kan bruge din opsparing til at betale dine forsikringer hos Tryg, så du kan blive godt dækket til en lavere pris. Du kan også bruge den til at skabe tryghed for andre ved at støtte et godt formål. Du kan også gøre begge dele. 

Så enkelt er det

  1. Tilmeld dit dankort: Når du har tilmeldt dit Dankort, så er du i gang. 
  2. Spar op, når du handler:  automatisk opsparing ved dankort-køb hos vores partnere.
  3. Betal dine forsikringer eller støt et godt formål: du bestemmer selv og kan nemt fordele pengene .

Nem, hurtig og sikker tilmelding

Når du har tilmeldt dig Tryg Overskud, starter din opsparing med det samme. Vi samarbejder med Nets, der står bag dankortet, så du kan være helt sikker, når du indtaster dine oplysninger.

Tryg overskud - tilmeld dig nu

Tilmeld dig Tryg Overskud og vind gavekort på 500 kr.

Skynd dig, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til GoGift Shop. Vi trækker 10 heldige vindere d. 1. februar 2019.

Tilmeld dig her

Se denne korte video, der forklarer, hvordan du tilmelder dig.