Thomas Cook Airlines er gået konkurs

Læs hvordan du er stillet 

 Læs mere
Tryg Plus-fordele

Ofte stillede spørgsmål om Tryg Backup

Her kan du finde yderligere information om Tryg Backup. Vi har svaret på de hyppigste spørgsmål i en oversigt til dig.

Adgang til Tryg Backup

Hvem kan købe Tryg Backup?

Tryg-kunder, som har adgang til Tryg Plus-fordele, kan købe Tryg Backup – ubegrænset backup på op til fire enheder til kun kr. 25,- pr. måned svarende til kr. 300,- pr. år.

Det er en forudsætning, at du har et indbo-policenummer, da dette skal bruges ved registrering af Tryg Backup. Ligeledes har YoungLiving-kunder adgang til Tryg Backup.

Hvad sker der hvis jeg opsiger mine forsikringer hos Tryg?

Du kan fortsætte din aftale med Keepit, men blot på andre vilkår. Kontakt Keepit for nærmere information.

Kan min kæreste og jeg dele licensen?

Ja, I kan dele en licens og tilknytte hver jeres enheder til kontoen. Det kan hele husstanden så længe antallet af enheder ikke overskrider de 4 enheder, som er inkluderet i Tryg Backup.

Brug af Tryg Backup

Hvad gemmes i Tryg Backup?

Tryg Backup er ikke et arkiv på nettet, men er en daglig kopi af indholdet på de enheder, du har tilknyttet (4 i alt). De filer, som du ønsker at gemme, kan du altså ikke slette fra din computer, tablet eller mobil.

Du kan selv indstille hvilke filer, som Tryg Backup skal sikre – og du kan løbende ændre hvilke mapper og filer, som du vil have gemt en sikker kopi af. Når du har tilknyttet en enhed og er logget ind i programmet, vil Tryg Backup automatisk sikre filerne fra denne enhed.

Hvornår tager Tryg Backup backup af mine filer?

Der bliver løbende taget backup af de filer og mapper, du har valgt. Dette foretages i baggrunden, så længe du er på internettet og er logget ind i programmet.

Backuppen gennemføres kun, når du er koblet på internettet. Skulle adgangen til internettet blive afbrudt, vil backup fortsætte hvor den slap, når programmet igen kan få kontakt med internettet.

Hvor lang tid tager det at gennemføre en backup?

Hvor lang tid det tager, afhænger af, hvor mange filer der skal tages backup af og hvor stor båndbredde din forbindelse uploader med. Den første gang du tager backup, tager det ofte lang tid – nogle gange flere dage, da alle dine filer skal uploades. 

Tryg Backup kører automatisk i baggrunden, så hver gang du ændrer filer eller tilføjer nye, så bliver det synkroniseret med din Tryg Backup konto.

Hvordan gendanner jeg mine filer, hvis jeg får brug for det?

Får du brug for at gendanne nogle filer, logger du ind på din Tryg Backup konto, finder filerne og downloader dem. Du kan logge ind på din Tryg Backup konto fra enhver computer med internetadgang, så du kan stadig hente data, hvis du mister en af dine enheder eller oplever teknisk nedbrud. Du finder en guide til dette ude til venstre.

Virker Tryg Backup med min Mac?

Ja, du kan bruge Tryg Backup til Mac fra version 10.7 (Lion) og opefter.

Kan jeg tage backup af filer på flere PC'er?

Ja, med Tryg Backup kan du sikre filer på 2 computere og 2 mobile enheder. Du kan altid opgradere, hvis du får brug for at tilknytte flere enheder til din konto.

Hvad hvis jeg har brug for at lave backup af flere enheder, der er inkluderet i Tryg Backup?

For at tilknytte en ny enhed, så logger du ind på din konto fra en almindelig webbrowser, hvorfra du kan hente og installere programmet. Når programmet er installeret og du er logget ind, vælger du hvilke filer, der skal sikres. Nu er enheden tilknyttet din konto og sikrer automatisk dine filer.

Hvordan kommer jeg ind i programmet, når det først er installeret på min PC?

Klik på ikonet i nederste højre hjørne ved siden af uret (Windows) eller øverst på skærmen (Mac). 
 

Sikkerhed

Hvor sikker er Tryg Backup?

Tryg Backup leveres af Keepit – en af verdens førende udbydere af innovative online-sikkerhedsløsninger. Data gemmes i sikrede datacentre i Danmark, som overvåges 24 timer i døgnet, året rundt.

Hvor gemmes mine filer?

Tryg Backup leveres af Keepit og dine filer gemmes krypteret i Keepits servercentre, på to separate adresser i København. Data forbliver således inden for Danmarks grænser.

Hvad sker der, hvis jeg mister min kode?

Du kan få til en hver tid få en ny kode ved at bruge klikke ’Glemt adgangskode’ på https://trygbackup.keepitpro.com/login