Tryg pensionsarrangement

Salg – Hvorfor er det en udfordring og hvad skal der til for, at kunderne ”kommer af sig selv?”

Tilmelding til arrangement hos Tryg.

Her lærer du:

  • De grundlæggende salgs-mekanismer, som virker uanset om du sælger online eller direkte, til virksomheder eller private, fysiske produkter eller service.
  • Hvordan du undgår at spilde dine penge på ineffektiv markedsføring og i stedet vælger den rigtige strategi: SEO, ad-words, Facebook annoncer, hjemmeside design, messer, cold calls …
  • Hvilke knapper du kan skrue på for at få flere kunder.
  • Hvordan du får et mere afslappet forhold til salg.
  • I pausen vil Anne Spove fra Tryg blandt andet rådgive og informere om, hvordan du får hjælp til at sikre dig selv og din familie økonomisk, hvis du bliver syg.
     

Arrangementet er lavet som workshops, hvor du får ny viden og mulighed for at arbejde med din egen virksomhed, samtidig med at du kan tale med de andre deltagere og udvide dit netværk på en naturlig måde.

TRYG stiller, i samarbejde med Pension for Selvstændige, lokale til arrangementet og vil også stå for lidt forplejning.

Christine Gouhault

Underviser:

Christine Gouchault er CEO for Nordic Data Intelligence og ejer af Mors Business. 
Hun har været selvstændig siden hun som 25årig startede et rekrutteringsfirma i Paris og har de sidste mange år hjulpet selvstændige med at lykkes med deres virksomhed. Christine har en bred erfaring med salg til både privat personer, offentlige og private virksomheder i Danmark og udlandet af både produkter og service.

Tilmelding:

Det koster ingen penge, men der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Virksomhed / Organisation
Hvis du tidligere har tilmeldt dig arrangementet, men er blevet forhindret i at deltage, kan du melde afbud her: