Sidst opdateret d.19. april

Coronavirus og sundhedsforsikring

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og støtter op om regeringens udmeldinger om at minimere smittespredningen af Coronavirus.

Opdatering om Sundhedsforsikring under Covid-19 situationen

Sundhedsstyrelsen har meldt ud om genåbning af praksissektoren. Det betyder, at privathospitaler og klinikker igen har åbnet op for undersøgelser, konsultationer, behandlinger og operationer. Aktiviteten er derfor næsten normaliseret. 

For dig som kunde betyder det, at du nu kan kontakte din sundhedsforsikring og få godkendt behandling på et privathospital, fysioterapeut/kiropraktor og psykolog.
 
Du kan med fordel anmelde din skade digitalt via vores  hjemmeside og få svar indenfor 24 timer på hverdage. Det er både nemt og hurtigt.

Hvis du allerede har modtaget en betalingsgaranti fra os, men ikke taget den i brug pga. midlertidig nedlukning hos behandleren, er denne stadig gældende. Du kan derfor nu kontakte den ønskede behandler og booke en ny tid, hvis du ikke allerede har hørt fra dem.

På trods af at fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer har åbnet op for fysiske konsultationer, vil video og telefonkonsultationer stadig være en mulighed for at forebygge smitten af Covid-19. Hvert forløb planlægges derfor mellem behandleren og dig som kunde for at sikre de nødvendige hensyn. 

Lige nu ser det heldigvis ud til, at Covid-19 situationen udvikler sig i en positiv retning, men det er umuligt at forudse, hvad der kommer til at ske. Derfor vil Tryg løbende holde sig orienteret og informere om, hvordan situationen påvirker dine behandlingsmuligheder. 

Vi opfordrer til, at alle passer godt på hinanden og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.