Konkurrencebetingelser

Konkurrence om fem Microlife bp b2 basic-blodtryksmåler

 1. GENERELLE BETINGELSER
  Konkurrence om Microlife bp b2 basic-blodtryksmåler ("Konkurrencen") afholdes af Tryg Forsikring A/S ("Tryg"), CVR.nr. 24260666, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, som er undergivet tilsyn af Finanstilsynet. Henvendelser vedrørende Konkurrencen kan rettes til Tryg Partner Privat på kom.partner@tryg.dk

  Når du deltager i Konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.
   
 2. HVORNÅR KAN MAN DELTAGE?
  Konkurrencen starter den 23. November 2020 og slutter den 29. November 2020 kl. 23:59.
   
 3. HVEM KAN DELTAGE?
  Konkurrencen er åben for alle personer, der er fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Ansatte hos Tryg, Trygs koncernfor-bundne selskaber og deres husstande kan ikke deltage i Konkurrencen.
   
 4. HVORDAN DELTAGER MAN I KONKURRENCEN?
  Du deltager i Konkurrencen ved at like opslaget, samt skrive, hvem du vil forkæle med en blodtryksmåler. Det er kun muligt at deltage i Konkurrencen én gang i løbet af kampagneperioden.
   
 5. HVAD KAN MAN VINDE?
  5x Microlife bp b2 basic-blodtryksmålere til en værdi af 510 kroner. Vi udlodder en  blodtryksmåler til 5 forskellige deltagere i konkurrencen. Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til tredjepart.
   
 6. UDVÆLGELSE OG OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN
  Vinderne af Konkurrencen udvælges ved tilfældig lodtrækning den 30. november 2020. Vinderen vil blive nævnt i kommentarfeltet på opslaget. Hvis vinderen ikke kontakter Hjerteforeningen inden for 30 kalenderdage fra, at Konkurrencen er afsluttet, er Tryg berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning. Præmien vil blive sendt til vinderen med almindelig post. Såfremt Tryg kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er Tryg ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien.
   
 7. IMMATERIELLE RETTIGHEDER
  Trygs varemærker og øvrigt materiale på siden er beskyttet af almindelige immaterialretlige regler medmindre andet er angivet, og må ikke anvendes uden forudgående skriftlig tilladelse fra Tryg.
   
 8. DIVERSE
  Tryg forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra konkurrencen ved enhver mistanke om snyd. Tryg forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår samt at stoppe konkurrencen uden varsel, såfremt dette af konkrete eller juridiske grunde bliver nødvendigt. Ethvert tvivlstilfælde relateret til konkurrencen afgøres af Tryg.