JID

Forsikringer gennem Jordbrugsteknologer i Danmark

Som medlem af JID har du adgang til en fordelagtig forsikringsaftale hos Tryg. Få en uforpligtende gennemgang af dine forsikringer.

Er du studerende?

Som studentermedlem hos JID har du adgang til en særligt fordelagtig forsikringsaftale gennem Tryg.

Ekstra fordele

Samler du dine forsikringer hos Tryg får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til. Du får fx

Tryg Bolighotline
Byggeteknisk rådgivning til skader på din bolig. Få hjælp til selv at udbedre små skader, inden de bliver store.
Tryg ID
Døgnåben rådgivning til identitetsmisbrug på nettet. Få hjælp, hvis du udsættes for id-tyveri på sociale medier eller misbrug af din økonomi. 
Tryg i Livet
Hvis livet ikke går som ventet. Anonym rådgivningslinje, hvor du kan få private samtaler med sygeplejersker, socialrådgivere og psykologer. 

Spar op til dine forsikringer

Tilmeld dig Tryg Overskud og optjen op til 20 % af dit køb, hver gang du handler i en af de mere end 1.200 butikker og webshops, som er med i Tryg Overskud.

Brug din opsparing til at betale dine forsikringer - så er du godt dækket til en lavere pris. Du kan også vælge at støtte et godt formål

Læs mere
Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og har fem år i træk udbetalt bonus til Trygs kunder.

Læs om bonus

Nem og hurtig skadesanmeldelse

Har du fået en skade, er det nemt at anmelde den online. Du kan følge din skade step-by-step ved at logge ind i selvbetjeningsuniverset Min side.

I Tryg kan du anmelde skader online. Her kan du se, hvordan du gør.