DLG privatkunder med forsikringer i Tryg

Privatforsikringer gennem DLG og Land & Fritid

Attraktive priser og dækninger til kunder i DLG og Land & Fritid

Vi har sørget for, at du får de bedste priser og dækninger, når du skal forsikre dig selv, din familie og dine ting. Her på siden kan du læse om de mange fordele, du får, når du er forsikringskunde gennem DLG.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud 44 20 20 49

Vidste du at ...

  • du kan få op til 28 % på dine forsikringer
  • du kan få skadehjælp døgnet rundt af vores rådgivere
  • du kan få et værditilbud på din bil
  • du har mulighed for bonus gennem TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg
  • du kan få tilbud på børneforsikring 

Vi skaber tryghed for dig og din familie

Som kunde i tryg gennem DLG får du adgang til en lang række fordele.

Du har mulighed for selv at skræddersy dine forsikringer så de dækker præcis dine behov. Her kan du både forsikre villa, volvo og vovse, samt få tilbud på alt fra alarmer til rottespærre i dit hjem.

Spar penge på dine forsikringer gennem Tryghedspakken

Læs mere her
Som kunde i Tryg gennem DLGs fordelsaftale har du mulighed for særligt gode priser og fordele på dine private forsikringer, når du køber Tryghedspakken.

Tryghedspakken indeholder de vigtigste forsikringer, du har brug for; en indbo-, en ulykke - og en årsrejseforsikring. Så er du godt dækket, hvis der sker skade på dig, dine ting, når du er ude og rejse, og hvis du forvolder skade på andre personer eller på deres ting.

Adgang til en lang række fordele

Du får også adgang til Tryg Plus fordele, når du køber forsikringer igennem DLG´s fordelsaftale.

Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til. Fx Tryg ID – hjælp, hvis nogen stjæler eller misbruger dine personlige oplysninger på nettet eller på sociale medier. Eller Tryg i Livet – en anonym rådgivning, du kan kontakte, hvis livet slår kolbøtter.

Læs mere om fordele

Bonus til kunder i Tryg.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden. 

Læs mere