Dansk Kano og kajak forbund

Forsikringer gennem Dansk Kano og Kajak Forbund

Få særlige priser på dine forsikringer og udvidet dækning for din kano eller kajak forsikring

Særlige fordele på forsikringer til medlemmer af Dansk Kano og Kajak forbund 

Dansk Kano og Kajak Forbund har indgået en aftale med Tryg, så medlemmerne af forbundet kan opnå særlige rabatter ved at samle alle sine forsikringer i Tryg, samt en udvidet forsikringsdækning på din kano og kajak forsikring.

Få en forsikringsgennemgang

Ring til os på 70 33 25 25 eller book et møde med en af vores forsikringsrådgivere, som guider dig igennem dit behov for forsikringer og dækninger. Er du allerede Tryg-kunde, så kontakt os for at komme over på den særlige aftale med Dansk Kano og Kajak forbund.
 

Unikke fordele til medlemmer af Dansk Kano og Kajak Forbund

Op til 40% rabat på din Kano eller kajak forsikring
Når du samler alle dine forsikringer gennem aftalen for Dansk Kano og Kajak Forbund, sparer du 40 % på din kano eller kajak bådforsikring, samt op til 30% på alle dine øvrige
forsikringer.
Pludselig skade
Dækker pludselig skade på din kano eller kajak under transport i hele Europa
Ekstra produktfordele
Dækker også, hvis der sker skader på din pagaj eller paddel, redningsveste, oversejl, overtræk, tør- og våddragt og GPS udstyr i forbindelse med fx synkning.

Rabat på privatforsikringer

Du sparer op til 30 % på dine øvrige forsikringer i Tryg, når du samler dine forsikringer, udover de 40% på din kano eller kajak bådforsikring, gennem dit medlemskab af Dansk Kano og Kajak Forbund.

Medlemmer af Dansk Kano og Kajak Forbund får særlige fordele

De forskellige forsikringer har gode grunddækninger og mange tilvalgsdækninger. I aftalen med Dansk Kano og Kajak Forbund har du ekstra fordele, som du kan læse mere om her.

Særligt i din kano eller kajak bådforsikring

  • Skader på pagaj/paddel, redningsveste, oversejl til turkanoer, overtræk til kano/kajak samt, tør- og våddragt samt GPS udstyr i forbindelse ved fx synkning (udstyr der ikke er beregnet til roning vil ikke være omfattet)
  • Tagbøjler der beskadiges ved anvendelse af transport af kano eller kajak
  • Tyveri fra klublokale hvor der ikke fastlåsning til et fast punkt samt synligt tegn på opbrud. Er gældende for kano/kajak og tilbehør omfattet bådforsikringen.
Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Bonus på 8 %
til kunder i Tryg

Trygs hovedejer - TryghedsGruppen - udbetaler for femte år i træk bonus til alle danske kunder i Tryg.

Læs om bonus

Nem og hurtig skadesanmeldelse

Har du fået en skade, er det nemt at anmelde den online. Du kan følge din skade step-by-step ved at logge ind i selvbetjeningsuniverset Min side.

I Tryg kan du anmelde skader online. Her kan du se, hvordan du gør.