Coronavirus. Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker, og hvad det betyder for dig.
Om Tryg

Job og karriere - vil du arbejde hos os?

I Tryg får du over 3000 kollegaer, et levende arbejdsmiljø og masser af udvikling og udfordring.

Tryg som arbejdsplads

Virksomhedskulturen

Her i Tryg udfordrer vi os selv og hinanden konstruktivt og fremadrettet. Vi arbejder aktivt for et godt arbejdsklima på en sjov og spændende arbejdsplads. Samarbejde, engagement, respekt og hjælpsomhed er vigtige nøgleord i vores hverdag. Læs om vores værdier på tryg.com.

Udvikling og udfordringer

Hos os bliver du en del af et team, der skaber forandringer. Vi vil være de bedste i branchen til forsikring, mennesker og indtjening. Derfor arbejder vi aktivt med udnytte og udvikle dine kompetencer, så du kan leve op til de mål, vi sætter sammen med dig. Du finder flere tanker om udvikling og karriere på tryg.com

Uden for arbejdstid 

Selvom vi lægger engagement i dagligdagen, skal vi også feste og have det sjovt sammen uden for arbejdstid. Derfor giver vi årligt tilskud til fritidsforeninger og afdelingsfester – og hvert år er familierne samlet til børnejuletræsfest på hovedkontoret i Ballerup. 

Det levende hus

Åbne kontorer og tætte relationer

Vores arbejdsplads er designet, så den skaber de bedste rammer for udvikling og vidensdeling. Vi kalder det for Det Levende Hus: Et sted, hvor cellekontorer er erstattet med åbne kontormiljøer, så vi er i bevægelse i løbet af arbejdsdagen og har meget mere kontakt med hinanden på tværs af afdelinger.

Mød vores medarbejdere

Hos os finder du jobs i mange forskellige forretningsområder og opgaveniveauer. Her kan du møde nogle af vores dygtige medarbejdere, der fortæller om deres arbejde.

Her har du mulighed for at lære

Finanselev - uddannelse med løn

Som finanselev bliver du ansat med fokus på enten salg eller skade. Finansuddannelsen er et toårigt studie, hvor du veksler mellem skole og praktik. Vi betaler løn, ferie og pension under hele forløbet. Læs om alle mulighederne som finanselev.

Bliv elev i Tryg

Hos os er der muligheder for at nå langt op ad karrierestigen. Vi stiller alle muligheder til rådighed, hvis du har mod på at bruge dem. Læs mere om at blive elev her.

Job i Tryg

På vores karrieresite kan du søge ledige stillinger, oprette jobagenter og udfylde din personlige profil.