Tryg og Kræftens Bekæmpelse indgår nyt samarbejde

12-10-2021 04:00
No image
 

  

 
 

Under overskriften 'Sammen mod Kræften' har Tryg skræddersyet forsikringsfordele til medlemmer af Kræftens Bekæmpelse og udviklet nye bedre services til kræftramte medlemmer og deres pårørende. Hver anden dansker finder fordelene attraktive, viser markedsundersøgelse fra Wilke.

 

Hver tredje dansker får kræft, inden de fylder 75 år - og de fleste har haft den forfærdelige sygdom inde på livet gennem pårørende, venner eller kollegaer, der har været ramt. Samtidig er kræft desværre også en sygdom, der fører mange andre udfordringer med sig i forhold til at klare hverdagen - både for den kræftramte og de pårørende.

 

Tryg har derfor efter tæt dialog med Kræftens Bekæmpelse skræddersyet helt nye typer af forsikringsdækninger, der efterspørges blandt kræftramte og deres pårørende. Det drejer sig blandt andet om særlige dækninger på rejseforsikringen, som gør det lettere for de kræftramte at rejse ud i verden.

 

For det har altid være svært for kræftramte og deres pårørende at rejse. Både i forhold til at leve op til forsikringsselskabernes medicinske forhåndsgodkendelser, der stiller krav om to-måneders stabilitet i sygdommen inden afrejse. Men også fordi bestillingen af en rejse ofte er forbundet med stor utryghed. For hvad nu, hvis der pludselig sker noget uforudset, der gør, at man alligevel ikke ønsker at rejse.

 

-      Den utryghed forsøger vi i Tryg at fjerne nu. Vi bløder op på kravene til den medicinske forhåndsgodkendelse over for kræftramte - og gør det muligt at afbestille sin rejse i sidste øjeblik alene på grund af utryghed. Uden lægeerklæringer og anden dokumentation. Samtidig tilbyder vi også fri afbenyttelse af Trygs Lægehotline, så man altid har en dansk læge ved hånden døgnet rundt, når man er på ferie, fortæller Søren Hjortflod, chef for Trygs partneraftaler.

 

Samarbejdet har også andre fordele. Tryg yder fx økonomisk hjælp, hvis en kræftramt har behov for en ombygning i sit hjem på grund af sin sygdom. Det kan fx være en kørestolsrampe, elevationsseng, hjælpefaciliteter ved trapper, badeværelse, bredere døre osv.

 

Derudover tilbyder selskabet op til 20 timers ekstra hjælp til hjemmet, hvis man er visiteret til hjemmehjælp. Det kan fx være ekstra timer til rengøring, indkøb, havearbejde, transport eller lignende, som kan være svært at have kræfter og overskud til selv.

 

Men partnerskabet rækker også videre end det. Tryg forpligter sig også til at skaffe nye medlemmer til Danmarks største patientforening, der i dag tæller over 400.000 danskere.

 

-      Kræftens Bekæmpelse yder et fantastisk samfundsbidrag i deres arbejde for at færre skal rammes af sygdommen. Flere skal overleve og have et bedre liv efter kræft. Den vision ønsker vi at bidrage til i Tryg. Blandt andet ved at udbrede kendskabet til Kræftens Bekæmpelses arbejde og opfordre vores kunder til at melde sig ind i patientforeningen. Vi ønsker ikke kun at vise vores støtte gennem de årlige indsamlinger i Knæk-Cancer-ugen men derimod gennem en langvarig kontinuerlig indsats, siger Søren Hjortflod og fortsætter:

 

-      Derudover understøtter samarbejdet Trygs strategi på sundhedsområdet om i højere grad at supplere det offentlige tilbud. Det er et godt eksempel på, hvordan vi kan hjælpe med flere services uden om behandlingen, der gør hverdagen enklere og mere tryg.

 

Omkring hver anden dansker finder de nye fordele attraktive ifølge en markedsundersøgelse, Wilke har foretaget for Tryg.

 

-      Vi er utroligt glade for det nye samarbejde. Vi har haft en tæt dialog med Tryg, der har resulteret i, at Tryg har udviklet et attraktivt forsikringsprodukt for vores medlemmer. Det er fantastisk, at Tryg bakker op om, at flere danskere bliver medlem af Kræftens Bekæmpelse og dermed er med til at understøtte vores vigtige arbejde inden for kræftforskning, patient- og pårørendestøtte samt vores mange forebyggelsesindsatser, siger Ken H. Andersen, chef for fundraising og medlemmer i Kræftens Bekæmpelse.

 

Det koster blot 4 kr. om måneden at få adgang til de nye fordele. For at kunne benytte tilbuddet kræver det, at man enten er eller bliver medlem af Kræftens Bekæmpelse.

 
Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Susanne Lindhage, mobil: +45 41 86 28 80, mail: susanne.lindhage@tryg.dk