Vi gør opmærksom på
Tak for din interesse

Udvikling af nye produkter

Vi gør opmærksom på, at produkter på denne side er under udvikling og derfor IKKE kan købes endnu. Det er muligt at læse om produkterne, og du kan vise din interesse ved at vælge de(t) produkter, du finder relevant.
 
Når du viser din interesse for Tryghedskonceptet, og skriver dig op til at høre mere, kan du blive blandt de første til at prøve fx Tryghedsuret, når vi tester konceptet efter sommerferien. Deltagelse i testen er gratis.
 
Vi gør opmærksom på, at produkter og priser på denne side er under udvikling, og at produkterne derfor ikke kan købes. 

Få ekstra tryghed i hverdagen

Et fald kan give bekymring både hos den, som er i risikogruppen, og hos de pårørende.

Hvordan er det fx muligt at tilkalde hjælp, hvis du ikke kan komme op igen? Dette spørgsmål kan fylde hos mange i hverdagen og være med til at skabe utryghed.

 

Udvikling af et nyt Tryghedskoncept

Tryg er ved at udvikle et Tryghedskoncept, som blandt andet indeholder tryghedskald, træning i hjemmet og et Tryghedsur, så du kan få eller give automatisk besked, hvis du eller den, du holder af, pludselig falder.

Jeg er interesseret

Tryghedsur - et innovativt ur med faldsensorer  

Risikoen for at falde stiger, jo ældre vi bliver. Statistikken viser, at hver tredje person over 65 år hvert år er ude for en faldulykke.

Med Tryghedsuret kan du nemt både give og få besked, hvis uheldet er ude. Er du pårørende, får du automatisk besked på din telefon, hvis den, du holder af, pludselig falder. Er I flere pårørende, kan alle blive koblet til uret og sammen skabe et netværk af tryghed. Med GPS-koordinater kan I se, hvor faldet præcist er sket. Er du den ældre, der er faldet, kan du tilkalde hjælp og tale direkte gennem uret.
 

Tryghedsur med sensorer

Indbyggede sensorer til monitorering af fald
Automatisk faldalarm, der sender besked til pårørende og koordinater for fald
Manuel alarm aktivering
Skridttæller
Tovejs-talefunktion med kontakt til pårørende i forbindelse med alarmering

 

Ekstra services (skal tilkøbes)

Pårørende App

Kontaktpersoner eller pårørende tilknyttes det pågældende Tryghedsur
Pårørende installerer app’en og modtager alarmnotifikationer og eventuelt opkald ved fx fald
Brugeren af Tryghedsuret kan kontakte de pårørende via manuel alarm aktivering
Vagtcentral til ekstra hjælp

Vagtcentral – for en sikkerheds skyld

Selvom pårørende er koblet op til Tryghedsuret, kan der være tidspunkter, hvor de ikke kan svare eller hjælpe, hvis der kommer en alarm. 
Det kan være I bor langt fra hinanden, eller at du som pårørende ikke kan svare eller hjælpe pga. et vigtigt møde, eller fordi du er på ferie. Her spiller det en vigtig rolle, at hjælpen er nær, hvis uheldet er ude.
  
Vores døgnbemandede vagtcentral kan tilkobles Tryghedsuret og tilbyder dermed en ekstra tryghed til dig og dine nærmeste.

Jeg er interesseret
Online træning

Forebyggende træning

Med alderen nedsættes vores mobilitet, smidighed, muskelstyrke og balance. Det medvirker bla. til øget faldrisiko. Vi gør det nemt at træne. Med online træning kan du eller din kære klare det fra stuen. Det eneste der er behov for, er en bærbar computer, smartphone eller en iPad.

De forebyggende øvelser afvikles af uddannede fysioterapeuter og fokuserer på at styrke kroppen, og holde vigtige funktioner i gang, hvilket kan være med til at forebygge fald.

Jeg er interesseret
Dagligt omsorgskald

Tryghedskald

 Vi kan alle opleve perioder med utryghed, glemsomhed eller ensomhed. Så kan det være rart og trygt med et varmt dagligt telefonopkald fra vores sundhedserfarne personale.

Giv ekstra omsorg til dig selv, eller en du holder af, fx dine forældre, med et dagligt Tryghedskald. Med kaldet kan du, eller din nære, fx vende dagens gøremål eller blive mindet om indtag af medicin. 

Jeg er interesseret