Ambitiøs agenda med råderum til at investere i fremtiden

Portræt af Adam

Adam Petersen

Business Partner to CEO and Head of Executive Support
Executive Support

Vi arbejder hver dag for at udbygge vores position som en af Nordens største tryghedsskabere
Jeg er en del af Executive Support, hvor vi er faglige sparringspartnere for koncernledelsen. Selv har jeg et tæt parløb med Morten Hübbe, der er vores CEO, og arbejder via min rolle på tværs af vores ni forretningsområder i Danmark, Norge og Sverige. Det er spændende, for det stiller høje krav til min faglighed og min viden om Tryg og vores forretning. Vi er enormt ambitiøse i Tryg, og arbejder målrettet på at udbygge vores position som en af Nordens største tryghedsskabere. 


I Tryg er der momentum til at skabe udvikling
Jeg har tidligere arbejdet i en global medicinalvirksomhed og i et førende konsulenthus. Det var sjovt, og det var lærerigt. Men særligt som konsulent savnede jeg både at være med til at eksekvere på de strategier, vi udviklede, og at skabe et netværk og slå lidt rødder i en virksomhed. Jeg valgte at gå til Tryg, fordi det er en markedsledende virksomhed, hvor der er momentum og økonomisk råderum til at investere i innovation og fremtidens digitale løsninger – det tror jeg bliver helt afgørende for at vinde på den lange bane.


Tillid skaber resultater
Vi har en tillidsbaseret, decentral organisationsstruktur med ni forretningsområder. Koncernledelsen sætter målene for hvert forretningsområde sammen med forretningsledelsen, og de har derefter mandat til selv at finde vejen frem til målene. Det skaber god energi i alle hjørner af virksomheden, og resultaterne følger med. I Tryg er der respekt og forståelse for, at du har et liv uden for arbejdet. Selv er jeg far til tre små børn under fem år, og det lykkes mig at være en nærværende familiefar, samtidigt med at jeg arbejder tæt sammen med virksomhedens øverste niveau. Det er ret unikt. Lige nu er jeg eksempelvis på vej på barsel i 3 måneder.


Ansvar er noget, der fylder
Det er vigtigt, at der er et formål med den virksomhed, jeg arbejder i. Tryghed er jo et basalt behov, og derfor har vi haft forsikringsselskaber i århundreder. Det er det, vi forfiner og udvikler videre på i Tryg. Alt hvad vi gør, skal skabe øget tryghed for vores kunder, medarbejdere og for samfundet generelt. Vi tager ansvar og sætter vilde mål for hele tiden at bevæge os i den rigtige retning. Fx fylder diversitet i vores ledelsesteams meget i disse år. Vi har en ambition om, at 41% af vores ledere skal være kvinder. Lige nu er tallet 37% – men fremdriften er meget positiv, og vi skal helt sikkert nok nå målet.
 

Portræt af Anders

Bring dit talent i spil

Tryghed skaber ikke sig selv. Du kan være med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Her kan du se, hvor du kan bringe dit talent i spil.

Søg job