Bliv finanselev i Tryg-koncernen

Tryg, Alka Forsikring og TJM er alle del af Tryg-koncernen, og er Skandinaviens største forsikringsselskab. Som finanselev i Tryg-koncernen vil du blive en del af et fantastisk fællesskab, der udvikler branchens dygtigste folk.

De to retninger

Som finanselev i Tryg-koncernen bliver du ansat med fokus på enten skadebehandling eller kunderådgivning. Uddannelsen som finanselev varer to år, hvor du veksler mellem skole og praktik, og du bliver specialiseret inden for skadebehandling eller kunderådgivning.

Uanset hvilket område du bliver tilknyttet, er uddannelsen den samme, og du får en grundlæggende viden om den finansielle verden og de forskellige forsikringsområder. Du får et spændende forløb med masser af udfordringer, som med komplekse problemstillinger udvikler dig på både det personlige og faglige plan.

Skadebehandler

Som skadebehandler er dit ansvar at skabe overblik når skaden er sket: hvad er dækket, hvad er ikke, og hvad sker der nu?

Når kunden har anmeldt sin skade, er det din opgave at indhente relevante oplysninger om erstatning i samarbejde med kollegaer og fagkonsulenter. Herefter formidler du løsningen til kunden på en letforståelig måde. Som oftest står kunden i en sårbar situation, når de anmelder en skade og det er derfor essentielt at give vores kunder ro i maven, og føre dem trygt igennem hele processen. 

Kunderådgiver

Som kunderådgiver vil du være ansvarlig for at formidle fordelene ved vores forsikringsløsninger, og sikre dig at kunden er dækket efter behov. Når en kunde ringer ind, er det din opgave at stille relevante spørgsmål og lave en forsikringsgennemgang.

Her får du et unikt kendskab til vores produkter og løsninger imens du udvikler dine kompetencer indenfor kundeservice, kundetilfredshed, fastholdelse af kunder og salg.

Med god rådgivning, er du med til at skabe tryghed for vores kunder. 

Vigtig information

Skole

Du vil have skoleundervisning i 20-22 dage om året. Før hvert skoleophold vil der være opgaver, der skal forberedes, og efterfølgende opgaver eller prøver, der skal gennemføres i tilknytning til opholdet. Dit skoleforløb finder sted på Forsikringsakademiet.

Ansøgningskrav

For at blive finanselev skal du have færdiggjort en gymnasial uddannelse (HHX, HTX, EUX, STX eller HF). Derudover kræves det, at du kan fremvise en pletfri straffeattest.

Løn og pension

Lønnen udgør 20.134,22 kr. om måneden det første år, og vil herefter stige det andet år (2024 sats).

Du vil efter 3 måneders ansættelse modtage pension, som udgør 13,5% af din løn.

Efter endt uddannelse

Vi kan ikke garantere et job til dig, når du er færdigudlært. Dog fastansættes op mod 95 % efter elevtiden. Ved fastansættelse er der mange muligheder for videreuddannelse, som afhænger af din stilling.

Mød Andreas, tidligere finanselev

Det er svært at sige, hvad man gerne vil resten af sit liv.

 

Igennem hele mit liv har jeg forfulgt de ting, som jeg synes var fede, og som har fanget min opmærksomhed. Både i min karriere og i min fritid.

 

Tryg er rigtig gode til tage imod nye mennesker og involvere deres elever. Der er mange muligheder i Tryg. Du sætter dig ikke fast på én ting resten af livet, når du siger ja til en elevplads.

 

Jeg er blevet mødt af nogle mennesker, som gerne ville mig, og som gav mig tillid og plads til at udfolde mig. Hvis du gør det godt og selv tager ansvar, skal mulighederne nok opstå undervejs – og så handler det bare om at slå til.

Mød Annika, tidligere finanselev

Jeg er én stor energibombe.

 

Igennem hele mit liv har jeg fået af vide, at jeg skulle slappe af og styre min energi.

 

I Tryg var det første gang i mit liv, at jeg blev mødt med: ”Du er perfekt, som du er!”. Det var fedt at få af vide, at krudt i røven ikke var noget skidt.

 

Igennem min oplæring som elev har jeg fået styr på produkter, betingelser, jura og systemerne. Jeg er god til det, jeg laver, og jeg har godt styr på fakta og alle aspekterne omkring forsikring.

 

Elevtiden har både gjort mig dygtigere professionelt, og samtidig gjort mig meget mere moden, sikker og rolig som person.

Sofie

Følg os på instagram og få et indblik i hverdagen som elev

Se med her