Karriere

Bliv finanselev i Tryg-koncernen

Tryg, Alka Forsikring og TJM er alle del af Tryg-koncernen, der er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber. Som forsikringselev i Tryg-koncernen vil du blive en del af et fantastisk fællesskab, der udvikler branchens dygtigste folk.

Hvad synes Henrik om at være finanselev i Tryg?
 

Har du talent for tryghed?

Bliv finanselev
Tag selv ansvaret

Hos Tryg tager vi ansvar for trygheden. Både for kolleger, kunder og samfund. Vi ønsker at skabe tillid og udvikling på jobbet og i de miljøer og fællesskaber, vi er en aktiv del af. Tryghed skaber nemlig ikke sig selv. Som finanselev er du med til at skabe den, når du selv tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Mærk tilliden som elev

Hos Tryg tror vi på, at tillid og frihed under ansvar motiverer vores elevers nysgerrighed, mod og lyst til at lære. Som elev hos os får du ledere og kolleger, der lægger vægt på både trivsel, læring og resultater. Her oplever du en kultur, der bygger på tillid, samspil og udvikling hele vejen rundt.

Skab udviklingen

Verden forandrer sig, og som finanselev hos Tryg følger du ikke bare med. Vi kæmper hver dag for at udvikle vores omdømme som en af Nordens største tryghedsskabere. Det giver store karriere- og udviklingsmuligheder for de elever, som kan, vil og tør sætte sit aftryk på vores virksomhed, og som gør sit til, at vi også i morgen kan trække førertrøjen over hovedet.

Om uddannelsen

Uddannelsen som finanselev varer to år, hvor du veksler mellem skole og praktik. Med uddannelsen får du en grundlæggende viden om den finansielle verden og de forskellige forsikringsområder. 

Fokus på skade

Er du lidt af en "problemknuser" og kan du lide at have kontakt til mange kolleger og kunder? så er en elevplads med fokus på skade lige noget for dig.

Som elev i skade, skal du kunne lide at gå i dybden og lærer nyt hele tiden. Med en blanding af kundekontakt og sagsbehandling vil kunden hele tiden komme i første række. Det er dit ansvar at formidle trygheden videre.

Fokus på salg

Brænder du for salg, og vil du gerne tæt på kunderne? Så er en elevplads med fokus på salg lige noget for dig. Her udvikler vi fremtidens dygtigste sælgere.

Når du er finanselev med fokus på salg, skal du kunne lide at formidle dit budskab gennem tale og ønske at give hver enkelt kunde en unik oplevelse af tryghed. I et team sammensat af kundeservice og salg er humøret i top og du motiveres af teamspirit og konkurrencer.

To faglige retninger

Som finanselev i Tryg og TJM bliver du ansat med fokus på enten salg eller skade. Som finanselev hos Alka Forsikring bliver du tilknyttet salgsafdelingen. Uddannelsen er den samme, om du specialiserer dig inden for salg eller skade. Du specialiserer dig sideløbende inden for skade eller salg under dit praktikforløb.

Skole

I løbet af de to år er du i skole ca. 20-22 dage pr. år, hvor der i forbindelse med hvert skoleophold er forberedende opgaver før samt opfølgende opgaver og/eller prøver efter. Dit skoleforløb foregår på Forsikringsakademiet.

Dit baggrund

For at blive finanselev skal du have færdiggjort en gymnasial uddannelse (HHX, HTX, EUX, STX eller HF). Derudover kræves det, at du kan fremvise en pletfri straffeattest.

Løn og pension

Lønnen udgør 18.579,75 kr. om måneden det første år, og vil herefter stige det andet år (2023 sats).

Du vil efter 3 måneders ansættelse modtage pension, som udgør 13.5% af din løn.

Efter endt uddannelse

Vi kan ikke garantere et job til dig, når du er færdigudlært. Dog fastansættes op mod 95 % efter elevtiden. Ved fastansættelse er der mange muligheder for videreuddannelse, som afhænger af din stilling.

Mød vores elever

Hvad laver man som
elev i Tryg?

Hvordan ser en dag ud som elev i Tryg? Hvem møder du? Lad vores elever fortælle, hvad en dag som elev går med.

Mød eleverne