Tag toppen af tandlægeregningerne 

Tyggeskader, rodbehandling eller huller i tænderne – uheldet kan hurtigt være ude, og regningen kan trække tænder ud. Få et tilbud – du kan vinde et gavekort på 2.000 kr. til at forkæle dig selv for. 

Begræns de dyre overraskelser

Med vores nyeste tandforsikring som del af personforsikringen kan du få dækket en del af udgifterne til behandling af dine tænder. Tandforsikringen består af tre dækninger, som du frit kan vælge til og fra.

  • Tandbehandling: Vi dækker udgifter over 500 kr. til fx dårlige plomber, huller, behov for rodbehandling m.m., der har det med at komme for en dag i forbindelse med tandeftersyn. Eftersyn, tandrensning og lign. betaler du selv. Du kan få dækket behandlingsforløb på tænder, tandkød og kæbeknogler op til 20.000 kr. om året. Du kan bruge forsikringen til behandling af tilstande, der tidligst opstår, to måneder efter du har købt forsikringen. Forsikringen dækker ikke implantater, tandregulering, behandling af kosmetiske hensyn eller skader efter kosmetiske tiltag (piercinger og lign.). 
  • Tandskade ved ulykkestilfælde: Vi dækker rimelige og nødvendige udgifter 100 %, altså ingen egenbetaling, medmindre tandens eller knoglens tilstand i forvejen var forringet. 
  • Tyggeskader: Hvis du er uheldig at tygge din tand i stykker, får du betalt op til halvdelen af udgiften til behandling af den.

Tandforsikringen er en del af personforsikringen, der dækker hele dig.

Se konkurrencebetingelserne

Bestil et tilbud  – du kan vinde et gavekort på 2.000 kr.

Vi kontakter dig telefonisk eller via mail med et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan forsikre dine tænder. 

 

 

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Samtykke
Ja tak, jeg vil gerne modtage e-mail og sms fra Tryg Forsikring A/S med tilbud om forsikringer, nyheder fra Tryg samt information om skadeforebyggende produkter og tiltag. Derudover vil jeg gerne kontaktes telefonisk af Tryg med henblik på at få et forsikringstilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at ringe til os på 70 11 20 20. På tryg.dk/personoplysninger kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.