HomeBob - vi gør det nemmere at være husejer

HomeBob klarer dine udendørs opgaver - nemt, professionelt og til en overkommelig pris.

HomeBob til husejere - billede af håndværkere i en have

Hvem er HomeBob?

HomeBob er din nye leverandør af alle ydelser uden for hjemmet.

Navnet hentyder ikke til én enkeltperson, men et servicefirma, hvor der er samlet en lang række dygtige fagfolk, der kan deres håndværk og giver dig garanti for veludført arbejde og en god kundeoplevelse. 

Hvad gør HomeBob anderledes end andre servicefirmaer?

Traditionelle servicefirmaer har fokus på ét eller ganske få fagområder. Nogle pudser vinduer, andre renser fliser, mens andre igen fælder træer.

Hos HomeBob er der tænkt helt modsat. Det begynder nemlig med dine behov som husejer.

Du har brug for hjælp til mange udendørs opgaver, og du har brug for, at det er gnidningsfrit og økonomisk overkommeligt. Og du har i hvert fald slet ikke brug for bøvl og tidsspilde. Derfor har HomeBob samlet en række services, der dækker de flestes behov.

Resultatet er, at du slipper for at skulle ringe til 117 firmaer for at få ordnet opgaverne, du kan blot bestille hos HomeBob, uanset opgave.

Hvad kan HomeBob hjælpe dig med?

Som husejer har du mange opgaver at se til. En bolig skal vedligeholdes for at bevare sit pæne udseende, beholde værdien og undgå dyre skader. Derfor er der ingen vej uden om at rense tagrender, pudse vinduer, rense fliser, klippe hæk osv. Sådan er det bare.

Problemet er, at det tager tid. Det betyder, at mange måske nok går i gang med opgaverne, men uden at blive færdige. Endnu flere skubber opgaverne foran sig i en uendelighed og går rundt med dårlig samvittighed over det, de ikke får gjort. 

Vinduespudser fra HomeBob

Hos HomeBob kan du bl.a. få hjælp til: vinduespudsning, tagrenderens, klipning af hæk, fliserensning, beskæring og fældning af træer og andre udendørs opgaver omkring huset.

De fleste af HomeBob’s kunder har en fast aftale på vinduespudsning, så de selv slipper for den tidskrævende opgave og bøvlet med at få ruderne helt perfekte uden striber og pletter. 

Samarbejdet om HomeBob

HomeBob er udviklet i et innovativt samarbejde mellem Tryg, sourcing- og servicevirksomheden Solar og innovationshuset KRING, der alle ønsker at tilbyde noget ekstra for boligejerne.

Med Trygs store viden om, hvordan man bedst undgår skader, Solars viden om værdiskabende løsninger til håndværkere og deres kunder samt KRINGs viden om digitale løsninger, kan selskaberne tilsammen gøre hverdagen nemmere for boligejere.