Serie af eksplosioner i Sri Lanka

Vi følger situationen nøje og har derfor valgt at dække evakuering og afbestilling af rejser i den nærmeste fremtid til de ramte områder på grund af episoderne d. 21. april 2019.

 

 

Om morgenen den 21. april 2019 blev byerne Baticaola, Negombo og hovedstaden Colombo i Sri Lanka uventet ramt af en serie af eksplosioner i kirker og luksus hoteller under påskemessen. Over 300 personer er dræbte og flere hundrede er sårede. 

Udenrigsministeriet fraråder nu rejser til Sri Lanka

Du kan læse mere om Udenrigsministeriets anbefaling på Udenrigsministeriets hjemmeside 

Hvis du er på Sri Lanka nu og gerne vil afbryde din ferie

Hvis du/I er påvirket af hændelserne og ønsker at afbryde jeres ferie, så dækker Tryg tidlig hjemrejse. Hvis du har oplevet hændelserne på nært hold og er berørt af situationen, dækker Tryg også psykologisk krisehjælp. Har du behov for vores hjælp, kan du kontakte vores døgnåbne alarmcentral Tryg Alarm på +45 44 68 82 00.

Hvis du/I er i områderne nu, så opfordrer vi dig til at følge myndighedernes anvisninger og holde dig orienteret via nyhedsmedier. Er du/I ikke allerede tilmeldt udenrigsministeriets danskerliste, så opfordrer vi dig til at gøre det på UM.dk. 

Dit rejsebureau kan ofte hjælpe

Vi anbefaler, at du kontakter dit rejsebureau eller flyselskab for at undersøge, om de kan hjælpe med noget.

Afbestilling af rejser

Hvis du har afbestillingsforsikring, dækker vi din rejse til Sri Lanka, hvis du skal rejse indenfor den nærmeste tid og gerne vil aflyse din tur. Du kan kontakte Tryg Rejseskade hvis du ønsker at afbestille din rejse, på telefon 44 20 26 77. 

Kontakt også dit rejseselskab for at undersøge muligheden for ombooking eller refusion af billetten.