Få Trisky - den gratis webapp, der gør det nemt at være forsikret

Med Trisky får du notifikationer, hvis der sker ændringer i din virksomhed, som påvirker dine forsikringsbehov - direkte i dit økonomisystem, Visma e-conomic. Her får du rådgivning om din virksomheds risikoprofil samtidig med, at du har adgang til et forsikringsoverblik.

Det kan være svært at forholde sig til sine forsikringer, når man bruger sin tid på forretningen. Vi står klar til at hjælpe dig, når der er ændringer i virksomheden, der kan påvirke risikoen og dermed forsikringsbehovet. ​

​Derfor har vi udviklet Trisky - vores nye datadrevne webapp til alle mindre virksomheder i Danmark – både dem der er kunder i Tryg og dem, der ikke er. Det eneste krav er, at du bruger Visma e-conomic. ​Som kunde i Tryg får du samtidig et overblik over dine forsikringer hos os. Så skal du ikke bekymre dig, men kan bruge tiden på driften.

Er du interesseret i Trisky?

Har du ikke adgang til Trisky i dag, og er du interesseret i at høre mere, kan du tilmelde dig vores interesseliste for at blive kontaktet. Det er helt uforpligtende. Du kan både tilmelde dig, hvis du bruger Visma e-conomic og hvis din virksomhed benytter et andet økonomisystem.

Hvad får du med Trisky? 

Et digitalt overblik over dine forsikringer

Du installerer appen direkte i dit økonomisystem, så du let har adgang til et overblik over dine forsikringer.

Målrettet rådgivning på baggrund af data

Trisky analyserer data fra dit økonomisystem, offentligt tilgængelige data og Tryg-data, så du kan få den bedste rådgivning og aktuelle risikovarslinger.

Notifikationer om risiko

Du bliver underrettet, når der sker ændringer i din virksomhed, som kan påvirke din virksomheds risiko.

Nem adgang til at håndtere ændringerne

Trisky er indlejret i Visma e-conomic og det giver dig et overskueligt overblik over risikovarslingerne samt en enkel måde at håndtere dem på.

Hvordan fungerer Trisky?

Du installerer Trisky-appen i dit økonomisystem. Trisky gør din hverdag nemmere ved at automatisk give besked, hvis du bør tilpasse forsikringer på baggrund af ændringer i virksomheden. Det kan fx være, hvis der ansættes nye medarbejdere, som skal tilknyttes den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, eller der er en ændring i værdien af varelageret, der skal registreres på erhvervsforsikringen. ​

Vores anbefalinger sker på baggrund af data ​
Trisky kombinerer data fra Risikas API, som henter data fra CVR, Statstidende, Tinglysning og Finanstilsynet med data fra dit økonomisystem, samt vores viden om dine forsikringer. På den måde vurderes virksomhedens risiko og eventuelle behov for ændringer af forsikringer løbende, som du kan bede om at få tilpasset direkte i appen.

Kvinde arbejder i butik

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.

Gå til guiden