Rabat til vores kunder

Find dine mistede ting med QR-tags

Sæt et lille scanbart QR-tag på din firmatelefon, nøgler eller arbejdscomputer – så har du langt større chancer for at få dine ting tilbage, hvis de bliver væk eller stjålet. Som erhvervskunde hos os kan du købe de smarte QR-tags fra Deeple med 15 % rabat.

QR-tags

Få dine mistede ting tilbage

At tabe, glemme eller få stjålet sine arbejdsting er både besværligt og dyrt. Heldigvis er der råd for det med den nye webtjeneste Deeple. 

Hej, jeg har fundet din telefon

Deeple genforener dig med dine mistede ting ved hjælp af små klistermærker og tags med QR-koder på. Den digitale tjeneste sætter dig i kontakt til den person, der har fundet dine ting – sikkert og anonymt. 

Er der eksempelvis en person, der finder din tabte firmamobiltelefon på en café, kan han eller hun nemt komme i kontakt med dig. For på din mobil sidder et lille QR-tag, som vedkommende kan scanne med deres smartphone. Deeple sørger for at sætte vedkommende i kontakt med dig, samt fortælle dig, hvor din ting er fundet via en kort-funktion.  

Hjælp dine arbejdsting hjem igen

  1. Sæt et Deeple QR-tag på fx din cykel, arbejdsnøgler eller lignende.
  2. Mister du dine ting, kan den, der finder dem, scanne QR-koden med sin smartphone. En besked vil blive sendt til dig - sammen med lokationen. 
  3. Systemet er anonymt for at sikre, at personlige oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

Læs meredeeple.com

Log ind og hent din rabat på Deeple

Som erhvervskunde hos os kan du købe QR-tags med 15 % rabat på Deeples hjemmeside. 

Sådan gør du 

  1. Hent din fordelskode ved at logge indMin Virksomhed.
  2. Du finder koden i menuen under ’Mine fordele’.
  3. Indtast din fordelskode, når du bestiller, og se din pris.