Mand løber. Sundhedsforsikring. Grandhood.

Sundhedsforsikring gennem Grandhood – hurtig behandling til dig og dine medarbejdere

Med en sundhedsforsikring er du og dine medarbejdere dækket både på arbejde og i fritiden. Du køber forsikringen som en kollektiv, obligatorisk ordning, dvs. til dig selv som indehaver og til alle dine medarbejdere, uanset om de arbejder fuld tid eller kun på deltid.

Sådan dækker forsikringen

Du og dine medarbejdere får adgang til at blive undersøgt og behandlet af speciallæger i vores kvalitetssikrede netværk af privathospitaler.

Vi dækker:

  • Forundersøgelse (fx MR-scanning)
  • Operation
  • Genoptræning
  • Smerteudredning
  • Allergiudredning
  • Psykiatrisk behandling
  • Akut krisehjælp
  • Fysiske behandlinger, fx hos fysioterapeut, kiropraktor eller osteopat.
  • Psykologhjælp, fx ved stress, depression angst eller anden personlig krise.
  • Misbrug. Lægeordineret afvænning ved misbrug af alkohol, receptpligtig medicin og rusmidler.

Den årlige pris er afhængig af alder.

Personer under 45 år: 1.840 kr.
Personer over 45 år: 2.350 kr.

Tilmeld dig sundhedsforsikringen

Når du tilmelder dig sundhedsforsikringen, ringer vi dig op og bekræfter dit køb.
 

Om virksomheden

Firma og cvr

 
Vælger du at få din post fra os digitalt, undgår du et årligt gebyr på 82,50 kr.

Om dig

Adresse
Ja tak, jeg vil gerne have mail/sms fra Tryg med nyheder og tilbud om forsikringer og skadeforebyggende produkter samt gode råd til at undgå skader.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Ja, Tryg må behandle mit og mine medarbejderes cpr-numre for at kunne identificere mig/os entydigt i den løbende håndtering af min virksomheds kundeforhold og forsikringsdækninger.
Ja, Tryg må indhente oplysninger om mine/virksomhedens forsikringer hos tidligere og nuværende forsikringsselskaber. Det vil være oplysninger om skadeforløb, forsikringsperiode og opsigelsesårsag for forsikringer svarende til dem, jeg har valgt hos Tryg. Tryg indhenter ikke helbredsoplysninger. Tryg kan bruge oplysningerne til vurdering af, hvilke vilkår jeg kan få som kunde i Tryg.
Jeg har besvaret alle ovenstående spørgsmål i overensstemmelse med sandheden, og jeg ved, at hvis jeg har afgivet urigtige oplysninger kan det medføre, at min/virksomhedens ret til erstatning bortfaler helt eller delvist i henhold til Forsikringsaftaleloven.
Du kan altid trække dine samtykker tilbage ved at ringe eller skrive til Tryg.
På tryg.dk/personoplysninger kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer, og hvem vi deler dem med.
 
Dine indtastede oplysninger bliver behandlet i overenstemmelse med vores cookie- og persondatapolitik.  Læs mere eller slå cookies fra her.