Forsikringsaftale med Dansk Detail

Som medlem af Dansk Detail har du mulighed for at få en forsikringsløsning, der er skræddersyet til detailbranchen med solide dækninger, særlige fordele og attraktive priser.

Om samarbejdsaftalen mellem Dansk Detail og Tryg

Aftalen giver dig forsikringer til fordelagtige priser med solide dækninger, særlige fordele og råd om forebyggelse. Hos Tryg har vi erfarne erhvervskunderådgivere, der ved, hvad der skal til for at levere den tryghed, som både du og dine medarbejdere har brug for. For at sikre dine forsikringer altid stemmer overens med dine ønsker og behov, vil du få en årlig gennemgang af et fast kundeteam, der har kendskab til netop detailbranchen.

Forsikringer til fordelagtige priser

Som medlem af Dansk Detail får du særlige priser på de forsikringer, du har behov for. Du vil automatisk få rabat på følgende forsikringer via dit medlemskab, når du tegner dine forsikringer hos os:

  • Erhvervsforsikring
  • Bygningsforsikring
  • Arbejdsskadeforsikring
  • Erhvervsrejseforsikring
  • CVR-indregistreret personbil
  • CVR-indregistreret varebil
  • Sundhedsforsikring
  • Sygedriftstabsforsikring

Erhvervsforsikring med ekstra fordel
Elektronisk indbrud sker oftere og oftere, og vi dækker din virksomhed, hvis en person, der ikke er ansat i virksomheden, hacker sig ind på din netbank. Din virksomhed er automatisk dækket med op til 5 mio. kr., hvis du har tegnet tyveridækning på din Erhvervsforsikring.

eProtect – gør din forsikring endnu bedre
Internettet udnyttes i stigende grad af kriminelle til angreb på virksomheders systemer, data, netværk og software. De fleste virksomheder har derfor behov for professionel assistance til at håndtere konsekvenserne af et cyberangreb- og en forsikring, der dækker de afledte omkostninger.
eProtect giver adgang til 24/7-service med lynhurtig eksperthjælp ved virus- og hackerangeb.

Forsikringer med bonus

Som forsikringstager i Tryg har du hvert år mulighed for at få udbetalt din kundebonus fra TryghedsGruppen på 5-8 % af din samlede forsikringspræmie både på erhverv- og privatforsikringer. Hvorvidt bonussen skal udbetales besluttes fra år til år af TryghedsGruppen.

Særligt introduktionstilbud

Du får eProtect uden omkostninger i op til 30 dage, som medlem af Dansk Detail. Alt du skal gøre er at bede om et forsikringstilbud fra Tryg – så er du gratis forsikret mod internetkriminalitet, indtil du bliver kontaktet med et tilbud.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 44 20 45 00.

Download faktabladet om samarbejdet med Dansk Detail.