Tryg Erhverv event
Kursus

4 gode råd til øget cybersikkerhed i din virksomhed

Nærmere info om dato kommer senere. 

Tryg, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup

Stadig flere danske virksomheder udsættes for it-kriminalitet. Samtidig viser undersøgelser, at cybersikkerheden er lav i små og mellemstore virksomheder. Cyberangreb kan forstyrre driften af din virksomhed eller resultere i misbrug af følsomme oplysninger om dine kunder, medarbejdere og produkter. 

Vi vil gerne hjælpe vores kunder til at modstå cyberkriminalitet i højere grad. Du er derfor inviteret til et morgenseminar med fokus på dette. Som deltager kan du forvente helt konkrete råd til øget cybersikkerhed i din virksomhed.

Det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal pladser, så billetter fordeles efter 'først-til-mølle'-princippet.

Dagens talere

Søren Debois, lektor og ekspert i it-sikkerhed ved ITU 
Søren forsker i feltet mellem it-sikkerhed og digitalisering og har mange års erfaring med at undervise i emnet på et praktisk niveau. Han samarbejder desuden med danske virksomheder og organisationer om emnet fx DCR Solutions, Syddjurs Kommune og KMD.

Peter Adelhardt, direktør Produkt, Portefølje og Underwriting ved Tryg
Peter er ansvarlig for Trygs indsatser, produkter og løsninger ift cyberrisiko for små og mellemstore virksomheder. Han er aktivt engageret sig i at sikre, at danske virksomheder er opmærksom på cybertruslen og tiltag mod denne. 

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Vi har et begrænset antal pladser, så billetter fordeles efter 'først-til-mølle'-princippet.

Virksomhed / Organisation
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Dine indtastede oplysninger bliver behandlet i overenstemmelse med vores cookie- og persondatapolitik. Læs mere eller slå cookies fra her.