eprotect, forsikring til hackerangreb, guldlås på tastatur

Gratis eProtect t.o.m. 15. juli 2020

Få gratis eksperthjælp med eProtect

De cyberkriminelle udnytter COVID-19 situationen i Danmark. Derfor kan din virksomhed få vores cyberforsikring eProtect gratis t.o.m. 15. juli 2020.

eProtect – eksperthjælp og økonomisk erstatning ved cyberangreb

Hver dag udsættes virksomheder for cyberangreb. Det kan koste dyrt - både tabt omsætning og omkostningen til at få en it-eksperts hjælp til at få det hele til at fungere igen. Hvad vil det fx betyde for din virksomhed, hvis jeres it-systemer eller hjemmeside er nede i en periode? Eller kundebasen er blevet hacket?

Med cyberforsikringen eProtect har du mulighed for at få hjælp til det hele – og lige nu kan din virksomhed få forsikringen gratis t.o.m. 15. juli 2020 med en dækning på op til 1 mio. kr. Tilbuddet gælder ikke, hvis du i forvejen har eProtect hos os. 

Hvad dækker eProtect forsikringen?

  • Forsikringen begrænser skaden af de hacker- og virusangreb, der lykkes. Du får 24/7 adgang til et professionelt it-netværk, der hjælper med at stoppe angrebet, så det ikke spreder sig til andre virksomheder fx gennem leverandører eller samarbejdspartnere.
  • Forsikringen hjælper hurtigt din virksomhed tilbage til driften ved at stoppe angrebet, genetablere data og dække driftstab for den enkelte ramte virksomhed.
  • Forsikringen giver også assistance til at begrænse de økonomiske skader efter tyveri eller misbrug af din virksomheds identitet.

Ja tak, jeg vil gerne have gratis eProtect
 

Udfyld informationerne her. Så snart vi får din tilmelding, er din virksomhed dækket med eProtect t.o.m. 15. juli 2020 uden omkostninger. Forsikringen dækker med op til 1 mio. kr og udløber automatisk 15. juli 2020.

 

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Tryg med rådgivning om forsikring, gode råd for at undgå skader samt nyheder og særlige tilbud om forsikringer og skadeforebyggende produkter. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. På tryg.dk/personoplysninger kan du læse om, hvordan vi behandler personoplysninger.

Dine indtastede oplysninger bliver behandlet i overenstemmelse med vores cookie- og persondatapolitik.  Læs mere eller slå cookies fra her.

Vilkår

Tilbuddet gælder ikke dig, der allerede har eProtect hos os. Har din virksomhed mere end 20 ansatte, kan du ikke benytte dig af tilbuddet – ring til os på 44 20 45 00 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Der er desuden visse brancher som ikke er omfattet af forsikringen. Se om din virksomhed er en af dem i betingelserne pkt. 6.3. 

For at eProtect dækker din virksomhed korrekt, skal de gældende it-sikkerhedskrav opfyldes –  dem finder du også i betingelserne