Leveret af

Apps fra Tryg og TrygFonden

Tryg og TrygFonden tilbyder en række nyttige apps. Læs mere om to udvalgte apps, hvordan du bruger dem og se hvor du kan downloade dem.

Du kan også finde nogle gode nyttige links på denne side.

TrygFonden Hjertestarter

Hjertestarter appen er udviklet af TrygFonden. Den giver dig nemt et hurtigt overblik over, hvor du kan finde den nærmeste hjertestarter.

Appen indeholder også en gennemgang af de grundlæggende trin, som man skal foretage i tilfælde af, at man skal foretage akut førstehjælp.

Hvis du står i en akut nødsituation skal du ringe 112 med det samme.

Du kan også læse mere om TrygFondens indsats med hjertestartere på hjertestarter.dk. Her kan du bl.a. læse mere om hvordan man genkender et hjertestop og hvordan man yder akut førstehjælp med en hjertestarter. Du kan også melde dig som hjerteløber eller se hvor der er en hjertestarter nær dig.

TrygFonden Hjerteløber

Hjerteløber appen er udviklet af TrygFonden. Som hjerteløber melder du dig frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde livreddende førstehjælp, hvis der sker et hjertestop i nærheden af dig.

Du tilmelder dig og modtager alarmer via TrygFonden Hjerteløber og får sendt en løberute i forhold til en hjertestarter, der skal hentes, og hvor der er brug for den.

hjertestarter.dk kan du også læse meget mere om hvad det vil sige at være hjerteløber, hvad din indsats som hjerteløber betyder for folk med hjertestop samt hvordan du melder dig som hjerteløber.