Er du ramt af Maria?

Orkanen Maria raser i Caribien. Vi er i beredskab og hjælper dig.

Forsikringer til nedlagt landbrug

De rigtige forsikringer til dig med landbo

Bor du på en nedlagt landejendom er der meget at vedligeholde og forsikre. Måske har du småt husdyrhold og en enkel maskine stående – eller måske bruger du dine mange kvadratmeter til at udfolde din hobby.

Vi har samlet landbrugets mange gode forsikringer og tilpasset dem til dig, der bor på landet - uden at være aktiv landmand. 

Sådan er du dækket

 • Landboforsikringen
  Med en landboforsikring kan du sammensætte præcis de forsikringer, der passer til din ejendom, hvis du bor på et nedlagt landbrug og ikke er momsregistreret. Landboforsikringen er bygget med elementer fra bygning-, indbo-, ansvar- og løsøreforsikringen – så du er solidt dækket for din ejendom, dine ting og dit ansvar. Læs videre og se hvordan du fx er dækket.
 • Bygninger
  I landbrugsforsikringen er du indbefattet af bygningsforsikringen, der sikrer både værdien af selve bygningen og bygningens funktion. Forsikringen dækker bl.a. ved skader efter brand, indbrud, vand og storm.
 • Indbo
  Dækker dit indbo ved bl.a. brand-, tyveri- og vandskade. Dækningen er sumløs, hvilket vil sige, at du er garanteret mod underforsikring.
 • Ansvar
  Dækker de erstatningskrav, du kan pådrage dig enten som privatperson eller som ejer af et nedlagt landbrug. Dine selvkørende maskiner skal være forsikret for det ansvar, der kan opstå, hvis de er skyld i skader på personer eller ting. Bruges maskinen i trafikken, skal der købes en lovpligtig ansvarsforsikring.

  Hundeansvar - dækker, hvis du har hund, og den er skyld i skader på andre personer, herunder figuranter.
 • Diverse løsøre
  Dækker alt det løsøre som du har, men som alene er til privat- eller hobbybrug. Det kan være dyr og maskiner som bl.a. er dækket ved brand og tyveri.

Sådan er du dækket

 • Sundhed, liv og pension
  Består af ulykkesforsikring, sundhedsforsikring, livsforsikring og pensionsordning, og er målrettet dig, der lever på landet. Med en eller flere forsikringer er du solidt dækket ved sygdom, ulykke, og når du går på pension. Læs videre og se hvordan du fx er dækket.
 • Livsforsikring
  Består af en livsdækning og en dækning ved kritisk sygdom. Forsikringen sikrer dig og din familie en grunddækning ved død, ulykke og visse kritiske sygdomme.
 • Pension
  Med en fornuftig pensionsordning kan du spare op til det seniorliv, du ønsker – når den tid kommer. Du bidrager også til at sikre et godt generationsskifte, så næste generation får rimelige startvilkår. En pensionsrådgiver hjælper med at skabe et økonomisk overblik og sammensætte den rigtige pensionsordning til dig.
 • Sundhedsforsikring
  Vi sikrer at får hurtigt behandling på et privathospital, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Du undgår de lange ventelister. Sundhedsforsikringen dækker 24 timer i døgnet – både på arbejdet og i fritiden.
 • Ulykkesforsikring
  Ulykkesforsikringen sikrer dig og din familie økonomisk erstatning, hvis I kommer til skade ved en ulykke. Dækker bl.a. transport fra ulykkesstedet til nærmeste behandlingssted og behandling hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog efter en ulykke. Du får desuden udbetalt erstatning ved fysiske og psykiske mén.

Sådan er du dækket

 • Andre relevante forsikringer
  Her kan du se andre forsikringer, som kunne være interessante for din livsstil.
 • Bilforsikring
  Dækker de skader, som du påfører andres ting og personer. Vi anbefaler altid at du køber kaskoforsikring med din bilforsikring – så er du dækket for skader på din egen bil. Du har også mulighed for at købe en kaskoforsikring til trailer og andet påhæng.
 • Hesteforsikring
  En hest er ikke kun et familiemedlem men også en dyr investering - derfor kan de rette hesteforsikringer være godt givet ud. Vælg mellem flere dækningsgrader, som livdækning, hvor får du erstattet hestens handelsværdi, hvis ved død eller tyveri – eller udvid med dækning for uanvendelighed eller sygdom.
 • Rejseforsikring
  En rejseforsikring sikrer dig og alle andre i din husstand, når I er i udlandet. Forsikringen dækker bl.a. sygdom og hjemtransport.

Sådan er du dækket

Læs om landboforsikringen

Se den her
Bliv klogere
Vil du vide mere om landboforsikringen? Bliv klogere på vores produktside eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.