Transport Vareforsikring

Transport Vareforsikring - til alle dine transportformål 

Skal du have transporteret dine varer, dit værktøj eller flyttegods fra A til B? Med en Transport Vareforsikring er du sikret erstatning, hvis dine ting bliver skadet eller forsvinder undervejs.
 

Èn forsikring med fire forskellige transportformål, gør det nemt for dig. Se de forskellige muligheder nedenfor og find det formål, der dækker dit behov.

Vælg dit transportformål 

Transport Vareforsikringen er delt op i 4 transportformål, så du nemt kan vælge det, der passer bedst til dig. 
Du kan læse om de forskellige dækninger ved at klikke på fx 'Udstilling' eller 'Hele verden'

Transport af varer 

 

Til dig, der får transporteret varer eller selv transporterer dine varer i forbindelse med køb og salg.
 

Værktøj og teknisk udstyr

 

Til dig, der arbejder inden for et håndværksfag og kører rundt med dit værktøj eller tekniske udstyr i bilen. 

Kollektioner

 

Til dig, eller dine ansatte, der kører rundt i landet med kollektioner til potentielle købere. 

Særlige fordele ved Transport Vareforsikringen 

En enkelt fragt – eller hele året
Du kan frit tilpasse din forsikring, så den gælder hele året eller blot for en enkelt transport.
Hurtig levering af nyt værktøj
Hvis der sker en skade på dit værktøj, sikrer vi, at du hurtigt kan få leveret nyt værktøj, så du kan forsætte dit arbejde.
Altid tilpasset dit behov
Vi gør det enkelt med én forsikring, som dækker alle dine transportbehov, og vi har mange års erfaring med rådgivning om transportforsikringer.

Hvorfor Transport Vareforsikring? 

Vi dækker varernes fulde værdi

Med Transport Vareforsikringen er dine varer, dit værktøj, dit tekniske udstyr og flyttegods sikret i det tidsrum, hvor det er ekstra udsat, fordi det er væk fra din virksomhed. Sker der en skade, har du dækning for den fulde værdi af genstandene.

Med Transport Vareforsikringen slipper du altså for at spekulere over, om varerne kommer frem, om de er blevet beskadiget eller er blevet stjålet undervejs. 

High end electronics 
Kører du med dyr elektronik som en del af dine varer eller kollektioner, kan du vælge at din forsikring skal omfatte ’’High end electronics’’. Med det mener vi elektronik, der er dyrere end sædvanligt på markedet på grund af mærke og høj kvalitet. Det kan fx være: Apple, Samsung, Dell, Lenovo og B&O

 

Transportøren har et begrænset ansvar

Vidste du, at transportøren har et meget begrænset ansvar for de skader, der kan ske under transporten? Hvis transportøren kan gøres erstatningsansvarlig, får du ofte kun erstattet en lille del af værdien af din vare. 

Hvem har brug for Transport Vareforsikring?

En Transport Vareforsikring er relevant både for mindre og større virksomheder – uanset branche. Både for dig, der skal have transporteret varer i forbindelse med køb og salg, og for dig eller dine ansatte, der kører med kollektioner eller med værktøj og teknisk udstyr i bilen. 

Husk forsikringen, når du flytter - også privat 

Skal du have foretaget en flytning i virksomheden, have forsikret en flytning i forbindelse med udstationering af dine medarbejdere, eller skal du som privatperson have flyttet dine personlige ejendele til en anden adresse, er forsikringen også væsentlig for dig. 

Vi afdækker dit behov

Får du både transporteret varer, og har du også medarbejdere, som kører rundt i biler med værktøj eller teknisk udstyr, laver vi en forsikring, der passer til dit behov. Har du brug for alle fire transportformål, så kan vi forsikre det hele på én forsikring. 

Bestil et tilbud her - så tilpasser vi en Transport Vareforsikring til netop dine behov.  

Tryg Cargo

Vil du gerne kunne tilbyde dine kunder en Transport Vareforsikring?

- Så er Tryg Cargo det rigtige valg

Tryg Cargo er vores online-løsning til formidling af Transport Vareforsikring til dine kunder. Med Tryg Cargo kan du nemt udstede et forsikringscertifikat for den specifikke transport til dine kunder - og du betaler kun for de forsikringer, du sælger. Når du har registreret dig som forsikringsformidler, er du klar til at sælge Transport Vareforsikringen. 
 
Ring til os på 72 17 03 76 | Mandag til torsdag 8-17 | Fredag 8-16