Har du givet ældre mere at smile af?

Tryg-kunder er blandt andet med til at sikre, at besøgshunde gør en forskel på over 800 plejehjem rundt om i landet. Besøg, der frembringer smil og glæde hos de ældre. Kunder i Tryg er medlemmer af TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden.

Besøgshunde spreder smil

TrygFonden er drivkraft bag et korps af besøgshunde, der sammen med deres ejere bidrager med tiltrængte stjernestunder hos ældre og udsatte borgere på plejehjem. De skaber smil og ømhed, fremkalder minder og rører mennesker, der ellers kan være svære at nå.

Læs mere om TrygFondens projekter, der skaber tryghed i Danmark.

Besøgshunde

Måske er det nogen, du kender?

Mange af vores kunder bliver overraskede, når de finder ud af, hvor stor en forskel de er med til at gøre for andre. Det blev Line og Morten også, da vi tog dem med på plejehjemmet Egeparken for at opleve, hvad besøgshunden Frida betyder for en af beboerne. Og de blev rørt over, hvem de er med til at gøre en forskel for.

Besøg under covid-19

TrygFonden Besøgshunde følger retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne, og fra april 2021 er der igen åbnet for besøg i mange kommuner – med håndsprit, værnemidler, passende afstand og masser af hundeglæde. Læs mere på besøgshunde.dk

Bliv godt forsikret i Tryg - og vær med til at give lidt tilbage

Når du bliver kunde i Tryg, bliver du også medlem af TryghedsGruppen, og er med til at støtte TrygFondens arbejde fx Besøgshunde, Hjertestartere og Kystlivredning.

Vi arbejder for at styrke trygheden

I Tryg-familien, som er Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden, arbejder vi – på hver vores måde – for at gøre Danmark mere trygt.

  • I Tryg arbejder vi for, at vores kunder er trygge, og hjælper både med at undgå skader og er der, hvis uheldet sker.
  • I TryghedsGruppen arbejder vi for at styrke trygheden gennem et aktivt medlemsdemokrati.
  • I TrygFonden arbejder vi for at øge trygheden for alle i Danmark.

Tryghed er grundstenen for et godt liv

TrygFonden driver og støtter hvert år hundredvis af projekter over hele landet, som fx udbredelse af besøgshunde, kystlivredning og hjertestartere.
Læs om TrygFondens arbejde.

Bonus og tryghed

Mulighed for bonus og indflydelse

Som medlem af TryghedsGruppen har du mulighed for at få bonus på typisk 5-8 %. Du har også mulighed for at få indflydelse ved at stille op og stemme til TryghedsGruppens repræsentantskab, når der er valg i din region. På den måde har du mulighed for at påvirke TrygFondens strategi og beslutning om udbetaling af bonus.

Læs mere