barn rutscher udenfor og er godt dækket med en børneforsikring fra Tryg

Vind gavekort til BabySam på 500 kr.

Deltag i konkurrencen

Svar på de to spørgsmål, så er du med i konkurrencen om udlodning af 2 gavekort til en værdi af 500 kr. til BabySam. Vinderen udtrækkes den 3. august 2020 og får direkte besked på mail. Når du deltager i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at Tryg må sende markedsføringsmateriale til dig via e-mail. 

Er dit barn dækket af de offentlige institutioners forsikringer, når han/hun er i institution?
Hvad dækker dit barns ulykkesforsikring?
Name
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Afgiv samtykke til markedsføring
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud om forsikringer og skadeforebyggende produkter samt gode råd til at undgå skader via e-mail fra Tryg Forsikring.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke hos Tryg. Det gør du via afmeldningslinket i nyhedsbrevet. Afmelder du efterfølgende tjenesten vil du fortsat deltage i konkurrencen. 

Ved afgivelse af personoplysninger nedenfor i forbindelse med konkurrencen, kan du forvente at blive kontaktet telefonisk af Tryg med henblik på salg forsikringer.

Konkurrencen afholdes af Tryg Forsikring og slutter den 2. august kl. 23.59, 2020. Vi trækker lod om vinderen den 3. august 2020, som får direkte besked på telefonen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter og gælder i 3 år fra udstedelsesdato. 
Tryg indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med administration af konkurrencen. Personoplysninger vil ikke blive videregivet. Du kan læse mere om Trygs persondata- og cookiepolitik her.