Tryg YoungLiving
YoungLiving

Pas på dine ting. Lås døren. Kør forsigtigt.

Overhold de simple råd. Så behøver du ikke forsikring, vel? Jo. Det gør du. For du har brug for backup – til hverdag og på ferien. Både til din computer, din bankkonto og dit liv. Du har også brug for backup, hvis du kommer til at ødelægge andres ting – eller endnu værre, hvis du er skyld i, at andre kommer til skade.  

Vælg YoungLiving – alt det vigtigste i én forsikring

Bor du på tredje sal eller på kollegie? Tyven er ligeglad. Og dit ansvar for andre og deres ting kan koste mange penge og være helt uoverskueligt at stå med, hvis der sker en ulykke. Derfor har du brug for et økonomisk sikkerhedsnet. 

YoungLiving er til dig mellem 18 og 34, der vil være godt dækket med de forsikringer, som alle kan få brug for. Med YoungLiving Base samler du alt det vigtigste fra indbo-, ulykkes- og rejseforsikringerne i én pakke. Og du kan udvide grundpakken med de dækninger, der passer til dit liv og dit behov - så betaler du ikke for mere, end du har brug for.

Vi har truffet de svære valg for dig, så du kan bruge tiden på dét, som du interesserer dig for.

Fordele med YoungLiving

Bestil et tilbud
Én forsikring – fire forskellige dækninger
To samboende venner eller veninder kan dele én forsikring
Adgang til særlige fordele fx krise- og sundhedsrådgivning
Betal hver måned i stedet for årligt

YoungLiving Base - Grunddækning

Når du vil være godt dækket med de vigtigste forsikringer:

Dine ting – Brand, vandskade og tyveri er dækket op til 584.326 kr. (2017)

Dine rejser – Ferierejser og studieophold på op til 60 dage i hele verden, også i Danmark

Dit ansvar – Hvis du skader andre personer eller deres ting eller får brug for advokatbistand

Dig selv – Hvis du kommer ud for en ulykke på dit job, dit studie eller i din fritid. Du er dækket ved varigt mén med op til 584.326 kr. (2017)

YoungLiving More - Tilvalgsdækninger

Du kan udvide YoungLiving som det passer dig, hvis du har brug for ekstra backup af dit liv.

More Health - alting kan vælte, hvis du vælter
Vælg dækningen More Health, hvis du vil have udvidet dækning til dig og større erstatning ved ulykker.

More Sport - du dyrker mere sport end de fleste
Vælg dækningen More Sport, hvis du har en aktiv livsstil og måske endda afprøver forskellige, vildere sportsgrene af og til. Så får du fx også farlig sport og sportsudstyr dækket.

More Travel - du elsker at rejse og vil ha’ fleksibilitet
Vælg dækningen More Travel, hvis du gerne vil kunne afbestille eller kunne få erstatning, hvis mere end halvdelen af ferien bliver ødelagt på grund af sygdom.

More Stuff - du har ting, som ikke må blive tabt på gulvet
Vælg dækningen More Stuff, hvis du gerne vil sikre dine ting ekstra godt. Her betaler du også mindre i selvrisiko og får dækket glas og sanitet i lejligheden – en praktisk dækning for dig, der bor til leje.

Tryg-kunder giver trygheden videre

Hvert år støtter TrygFonden over 900 projekter inden for områderne Sikkerhed, Sundhed og Trivsel, der til sammen kommer næsten alle danskere til gode. TrygFondens midler kommer fra TryghedsGruppen, der ejer hovedparten af Tryg. Derfor er du som Tryg-kunde med til at give trygheden videre.

Tryg Drive – til dig, der kører godt

Har du bil? Få en bilforsikring, der er lavet specielt til unge. Du henter en app, sætter en dongle i bilen og slår bluetooth til, hver gang, du kører. Så kan du se i app’en, hvordan du har kørt, og hver gang, der er gået et år, gør vi regnskabet op: Har du kørt godt hele året, får du penge tilbage. Du kan få helt op til 30 % i bonus.