Aktuelt

Skal du rejse til Filippinerne eller USA en af de nærmeste dage?

Læs om undtagelsestilstandene i forbindelse med tyfonen Mangkhut og orkanen Florence, og se hvad det betyder for dig og din rejse.

Afbestilling og evakuering af rejser til Filippinerne

Super tyfonen Mangkhut har ramt Filipinerne og berører Cagayan og Isabela provinserne, nogle hundrede kilometer fra Manila. Det berørte område er mandag blevet udvidet til også at omfatte Hong Kong og det sydlige Kina, herunder - men ikke begrænset til - Yangjiang, Maoming, Yulin, Guigang og Nanning. 

Vi opfordrer vores kunder, der enten er i de berørte områder, eller der skal til de berørte områder indenfor den nærmeste tid, til at kontakte deres rejseoperatør og orientere sig via medier.

Er I på nuværende tidspunkt allerede i de berørte områder, så opfordrer vi jer til hele tiden at holde jer orienteret og følge de lokale myndigheders anvisninger. 

Evakuering og afbestilling

Vi dækker evakuering, og vi dækker afbestilling af rejse til de ovenfor nævnte områder, begge dele til og med mandag den 1. oktober 2018. 

Afbestilling og evakuering af rejser til USA

Orkanen Florence har ramt USAs østkyst. I staterne North Carolina, South Carolina, Maryland, Virginia, og i Washington er der erklæret undtagelsestilstand og i South Carolina er der fx. beordret tvungen evakuering af over 1 million indbyggere.

Vi opfordrer vores kunder der enten er i de berørte områder, eller der skal til de berørte områder indenfor den nærmeste tid, til at kontakte deres rejseoperatør og orientere sig via medier. Er I på nuværende tidspunkt allerede i de berørte områder, så opfordrer vi jer til hele tiden at holde jer orienteret og følge de lokale myndigheders anvisninger. 

Evakuering og afbestilling

Vi dækker evakuering når de lokale myndigheder i de ovenfor nævnte områder har beordret evakuering og vi dækker afbestilling af rejse til de ovenfor nævnte områder i USA, begge dele til og med mandag den 1. oktober 2018.

Akut hjælp

Har du brug for akut hjælp, kan du altid kontakte Tryg Alarm, som er vores døgnåbne alarmcentral. Tlf. +45 44 68 82 00