Om Tryg | Samfundsansvar | Fokus på forebyggelse

I Tryg ved vi, at forebyggelse skaber tryghed. Derfor rådgiver vi om effektiv forebyggelse indenfor klimamæssige udfordringer og skader på personer og ejendele. Vi medvirker aktivt til at sikre lokalsamfund og byområder, og tilbyder råd og vejledning i forhold til tryghedsskabende løsninger.

En stor del af forebyggelsesindsatsen er baseret på partnerskaber og samarbejder med andre virksomheder, myndigheder, NGO'er og forskere. Det giver os mulighed for at dele vores viden og erfaringer med andre, og opnå større indsigt i nye typer af risici.

Læs mere om Forebyggelse

Forebyggelse af brand
Den ældste del af Trygs historie er det danske forsikringsselskab Kjøbenhavns Brand, som blev etableret som reaktion på den københavnske storbrand i 1728. Brand og forebyggelse spiller derfor en central rolle for os.

Brandkurser for erhvervskunder
Forebyggelse af brand i store bygninger spiller en central rolle for os. Vi ved, at en ordentlig instruktion i, hvordan man forebygger og eventuelt bekæmper en brand er uvurderlig. Derfor afholder vi forebyggende kurser for vores erhvervskunder. På kurset får deltagerne teoretisk og praktisk indsigt i, hvordan man forebygger og handler i tilfælde af brand.

Se vores film om brandforebyggelse:

Eller se vores video om brandkursetlik for at for erhvervskunder afholdt i Tivoli

Forebyggelse af indbrud
Til vores privatkunder har vi samlet en række gode råd om, hvordan man kan begrænse eller forebygge indbrud og tyveri. Vi har talt med både politiet og en tidligere tyv, og deres erfaringer har bidraget til, at vi kan foreslå konkrete løsninger, som kunderne selv kan implementere.

Læs mere om at forebygge indbrud med enkle midler

DNA-mærkning
Vores ønske om at bidrage til at skabe  tryghed i samfundet og i dagligdagen hos hver enkel, betyder også, at vi tilbyder vores kunder muligheden for at købe syntetisk DNA-mærkning med en fordelskode.

Læs mere om DNA-mærkning