Om Tryg | Kontakt os | Opsig en forsikring

De fleste forsikringer kan opsiges med mindst en måneds varsel til udløbet af et forsikringsår. Flytter du dine forsikringer til et andet forsikringsselskab, klarer de opsigelsen for dig.

Udfyld denne formular for at få hjælp til at opsige din forsikring.

Opsigelse med 30 dages varsel

Mod et gebyr kan du vælge at opsige de fleste af dine forsikringer med kun 30 dages varsel til udløbet af en kalendermåned.

Gebyrsats (index 2017) for kort opsigelse

Grundgebyr - opkræves altid, hvis forsikringen opsiges før forsikringsårets udløb. Gælder alle produkter omfattet af kort opsigelse. 72 kr.

 

Forsikringer opsagt inden et år

Opsiges forsikringen indenfor det første forsikringsår, opkræver vi, udover grundgebyret, disse gebyrer:

Forsikring

Gebyr
Indbo, YoungLiving, Kæledyr, Ulykke, Sundhed, Sælgeransvar, Teltvogn,
Trailer, Knallert og Tryg Diagnose
430 kr.
Bil, MC, Campingvogn, Hus, Fritidshus, Lystfartøj og Årsrejse 720 kr.

Bygningsbrandforsikringen har særlige regler

Du kan kun opsige en bygningsbrandforsikring, hvis der ikke er lån i ejendommen, eller hvis brandforsikringen bliver overtaget af et andet forsikringsselskab.

Bilforsikringen har også særlige regler

Bilens ansvarsforsikring er lovpligtig, og en opsigelse kan derfor kun ske, hvis forsikringen samtidig bliver overført til et nyt forsikringsselskab. Dit nye forsikringsselskab, sender automatisk besked til Motorregistret om, at din bil er forsikret i et nyt selskab. En opsigelse kan også ske samtidig med, at kunden skifter bil og hvor den gamle bil afmeldes/sælges.

Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af en skade

Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af en skade, kan du, indtil 14 dage efter sagens afslutning, opsige forsikringen med 14 dages varsel. Disse opsigelsesregler gælder dog ikke bygningsbrandforsikringen og ansvarsforsikringen for bil.

Tal med os om det praktiske

Du kan altid kontakte os for at få hjælp med alt det praktiske i forbindelse med opsigelse.

Denne beskrivelse indeholder ikke alle oplysninger om opsigelsesret. Såfremt du måtte ønske at opsige dine forsikringer, er det reglerne i de fuldstændige forsikringsbetingelser der gælder. Forsikringsbetingelserne kan bestilles hos os.

Ring til os

Ring til os på 70 11 20 20 hverdage mellem 8-16, hvis du har spørgsmål i forbindelse med opsigelse af dine forsikringer.

Find adresser på Trygs kontorer

Tal med os om det praktiske

Du kan altid kontakte os for at få hjælp med alt det praktiske i forbindelse med opsigelse.

Opsig forsikring