Har du reddet liv uden at vide det?

Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, som er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Derfor er du også med til at støtte TrygFondens arbejde bl.a. med udbredelse af hjertestartere og hundredvis af andre projekter, som skaber mere tryghed for alle i Danmark.

Sammen skaber vi tryghed

I Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden arbejder vi hver dag – på hver vores måde – for at gøre Danmark mere trygt. I Tryg arbejder vi for, at vores kunder er trygge og hjælper både med at undgå skader og er der, hvis uheldet sker. I TryghedsGruppen arbejder vi for at styrke trygheden gennem et aktivt medlemsdemokrati. Og i TrygFonden arbejder vi for at øge trygheden for alle i Danmark.

Hvordan bliver jeg en del af det

Mulighed for medlemsbonus

 

Mulighed for indflydelse

Som medlem af TryghedsGruppen har du mulighed for at få udbetalt bonus. Hvert år i marts beslutter de medlemsvalgte repræsentanter i TryghedsGruppen, om der skal udbetales bonus. Den forventede bonus vil typisk være 5-8 % af den samlede årlige pris for de forsikringer, du har hos Tryg.

 

Som kunde i Tryg har du mulighed for at stille op og stemme til TryghedsGruppens respræsentantskab, når der er valg i den region, hvor du bor, eller hvor din virksomhed har hjemsted. Du kan dermed få indflydelse på TryghedsGruppens og TrygFondens strategi, og om der skal udbetales bonus.

Læs mere Læs mere
 
Tryghed-er-grundstenen-for-et-godt-liv
 
 

Din smartphone viser vej til hjertestarteren

TrygFonden har udviklet en app, der kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk. I en akut situation skal du altid ringe 1-1-2 som det allerførste.

Download hjertestarter-app’en