Landbrug forsikring | Nyhedsbrev |

I hele sin Tryg-karriere har Helle Bundgaard arbejdet med landbrugskunder. Nu er hun direktør for området.

- Jeg har altid arbejdet med landbrug, og det vil jeg blive ved med, siger Helle Bundgaard, salgsdirektør Tryg Landbrug.

Siden 1992 har hun arbejdet med landbrugskunder i Tryg. Hun begyndte som kunderådgiver i Silkeborg og har været rundt i flere afdelinger, altid med landbrug som omdrejningspunktet.

Derfor var det også oplagt, at Helle Bundgaard blev sat i spidsen, da Tryg i 2004 besluttede at oprette et centralt Kundecenter til landbrugskunder. Med sit store branchekendskab var hun ligeledes det oplagte valg, da Poul Jacobsen pr. 1. marts i år skulle afløses som salgsdirektør.

Kundecentret var den rette løsning

- Landbrug har gennem årene udviklet sig til et vigtigt fokusområde, siger Helle Bundgaard. Vi tog et stort skridt, da vi etablerede kundecentret. Det var den helt rette løsning. Vi har opbygget et kundecenter til at klare al telefonisk og mail kontakt med landbrugskunderne. Det er bemandet med kompetente medarbejdere med viden om landbrug og ikke mindst lyst til at arbejde med lige netop landbrugskunder.

Siden er bemandingen vokset fra 11 til nu 25, og de har travlt alle sammen. Gruppen af landbrugskunder er vokset. Og kunderne ved, at når de ringer til landbrugscentret, får de en medarbejder i røret, som ved besked – både om det forsikrings- og det landbrugsmæssige, lige fra køb af ejendom til udvidelse af besætning som følge af kvoteophør.

Inddrag os tidligt

- Centret er landmændenes indgangsdør til Tryg og en vigtig del af vores strategi om ikke kun at være landmandens forsikringsleverandør, men en samarbejdspartner der er med til at sikre kundens bedrift, siger Helle Bundgaard. Så kan landmanden bruge energien på at drive sit landbrug bedst muligt og vide, at hans forsikringer er i trygge hænder hos os. Derfor er det også vigtigt, at landmanden inddrager os tidligt i sine overvejelser, for eksempel om udvidelser, så vi kan sikre, at han er dækket, uanset hvad der sker undervejs i processen.

Den vigtigste ressource

Rollen som landbrugets foretrukne samarbejdspartner vil Helle Bundgaard arbejde hårdt på at underbygge. Tryg Landbrug skal være en selvfølgelig del af tankesættet hos landmænd og hos landbrugets virksomheder og organisationer. Således er det gennem Tryg, at Landbrug & Fødevarer kan tilbyde alle sine aktive landmandsmedlemmer fordelagtige ordninger inden for sundhedsforsikring, gruppeliv og pension.

- Det er tydeligt, at landmændene er blevet mere opmærksomme på, at de også har behov for personlige forsikringer og pensionsordninger, siger Helle Bundgaard. Før lå opsparingen i ejendommen, men det har de seneste års konjunkturændringer gjort noget ved. I dag er det vigtigt at tænke liv- og pensionsordninger ind i sin bedrift, og det gør stadig flere landmænd da også. Vores opgaver er så at hjælpe landbrugskunderne til at sikre sig både ved pension, invaliditet og død, så de har et økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer dem hele vejen rundt.

Når vi taler personlige forsikringer, kan vi blot påpege, at landmanden selv er den vigtigste ressource på sit landbrug. Derfor skal han og familien selvfølgelig være sikret, så de kan klare sig, hvis uheldet skulle være ude, understreger Helle Bundgaard.

Lad os høre fra dig

Som direktør for Tryg Landbrug håber hun, at landmændene fortsat vil dialogen med os.

- Vi værdsætter i den grad at få tilbagemeldinger, gode som kritiske. På den måde kan vi løbende forbedre tingene. Kunderne er vores vigtigste samarbejdspartnere, så jo tættere dialog, jo bedre.


Helle Bundgaard har sin daglige arbejdsplads hos Tryg i Herning, men bor i Silkeborg, hvor hun bruger de fantastiske naturområder til løbeture, mountainbike eller en tur i kajakken.

Flere artikler om forsikring og landbrug

Se artikel oversigt

Skal vi kontakte dig?


Ring mig op

Bestil tilbud

Fordelsprogram

Tryg Landbo og Tryg Landbrug er et fordelsprogram for dig, der har samlet flere af dine forsikringer hos os. Du får rabat på en række forsikringer og adgang til fordele, der skaber tryghed i din hverdag.

Se fordelsprogram