Landbrug forsikring | Forsikringer | Spring køen over med en Sundhedsforsikring
Sundhedsforsikring

Skal vi kontakte dig?


Ring mig op

Bestil tilbud

Fordelsprogram

Tryg Landbo og Tryg Landbrug er et fordelsprogram for dig, der har samlet flere af dine forsikringer hos os. Du får rabat på en række forsikringer og adgang til fordele, der skaber tryghed i din hverdag.

Se fordelsprogram

Forebyg skader

De gode skader er dem, som aldrig sker. En skade kan have store konsekvenser for virksomheden - uanset om det er pga. indbrud eller skybrud.

Gode råd - læs her

Spring køen over med en Sundhedsforsikring

Sygdom kan ingen gardere sig imod. Men til gengæld er det muligt at sikre sig, at man hurtigt kan komme i behandling, hvis man bliver syg. Det gør du ved at tegne en Sundhedsforsikring hos Tryg. Hurtig behandling er afgørende, når man bor på landet, for det er vigtigt, at man ikke er for meget væk fra gården.

Sundhedsforsikringen dækker udgifter til psykologhjælp, fysioterapi, kiropraktik samt planlagt behandling, undersøgelse og operationer. Og giver adgang til frit sygehusvalg inden for vores store kvalitetssikrede netværk i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Læs mere

Sundhedsforsikring for private

Sundhedsforsikring for virksomheder

Aftal et besøg med en landbrugsassurandør

Vi anbefaler, at du aftaler et besøg med vores lokale landbrugsassurandør, så I i fællesskab kan få sammensat den rigtige forsikring/forsikringsdækning til lige netop dit behov.

Ring til os på 87 25 92 10.