Forsikringer | Husforsikring | Bestil Huseftersyn

Skal du sælge dit hus? Bestil et huseftersyn – tilstandsrapport/elinstallationsrapport og energimærke – gennem os.

Så hjælper vi med kontakten til en bygningssagkyndig eller elinstallatør, som kan udføre et huseftersyn inden hushandlen.

Vi samarbejder med nogle af de største på markedet

Hvis du vil lave en aftale om et huseftersyn, kan du kontakte vores samarbejdspartnere:

Se priser og bestil huseftersyn

For ejendomsmæglere
For privatpersoner

Det er obligatorisk at få udarbejdet en energimærkerapport

En energimærkerapport giver køber mulighed for at vurdere husets energiforbrug. Samtidig giver rapporten gode råd om, hvordan der kan spares på energi- og vandforbruget.

En bygningssagkyndig gennemgår huset - tilstandsrapport

For at få udarbejdet en tilstandsrapport/elinstallationsrapport skal man kontakte en beskikket bygningssagkyndig eller elinstallatør som kan gennemgå ejendommen for fejl. Ofte er bygningssagkyndig og energikonsulent én og samme person, som derfor kan udarbejde begge rapporter.

Sælgeroplysningsskema – det du selv skal gøre

I tilstandsrapporten/elinstallationsrapporten er der et afsnit, hvor du som sælger skal give oplysninger om tilstanden på dit hus.
Sælgers oplysninger er en fast del af tilstandsrapporten/elinstallationsrapporten og rapporten kan derfor ikke udføres, hvis sælgeroplysningerne ikke er udfyldt.

Download og udfyld dokument med Sælgeroplysninger (pdf)

Forbehold

Vi er udelukkende formidler af kontakten mellem dig og de bygningssagkyndige. Tryg har derfor ikke noget ansvar for Botjeks arbejde eller tilstands/elinstallations- eller energirapporten.