Forsikringer | Få rabat på dine forsikringer gennem DRF

Dansk Rideforbund samarbejder med Tryg, så alle medlemmer tilbydes op til 21% rabat samt særlige fordele.

Byd på kaffe og få et lækkert sadelunderlag

Bor du på en landejendom eller i hus, kan du til og med 31. oktober 2016 få besøg af en Tryg-assurandør, og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i DRF-klubrabat. De 75 første, som vores assurandører besøger, får et gratis sadelunderlag som tak for kaffe (værdi 699 kr.).

Bestil et møde nu

Hvis din rideklub er medlem af DRF, kan du spare penge på både din hesteforsikring og på dine andre forsikringer, fx indboforsikring, ulykkesforsikringbilforsikring eller hestetrailerforsikring.

Som DRF medlemskunde hos Tryg får du:

 • 500 kr. i rabat på sygedækning* til din hest - når du samtidig bliver fordelskunde, fx ved at købe Trygs indbo- og ulykkesforsikring. Ved at samle dine forsikringer får du desuden adgang til Tryg Plus fordelene. Derudover får du også op til 15 % rabat på hesteforsikringens Liv- og Uanvendelighedsdækninger. DRF-rabatterne gælder også for dig, som er fordelskunde i Tryg Landbo eller Tryg Landbrug.

 • 16% i rabat på en ulykkesforsikring der dækker varigt mén, udgifter til fysioterapi, kiropraktor, tandskader osv. - både i tilfælde af ulykke med hesten og i døgnets øvrige timer. Ulykkesforsikringen kan også give dig en udbetaling "her og nu" på 10.000 kr. ved knoglebrud (fx brækket skulder) eller ved knæskade. Så har du til hjælp at få passet og redet hesten, mens du er syg.

 • 16% i rabat på en indboforsikring der dækker permanent opbevaring af rideudstyr uden for hjemmet - så kan du trygt lade det ligge på ridecenteret eller dit opstaldingssted og undgår at slæbe udstyret frem og tilbage. Indboforsikringen dækker desuden både dit rideansvar og dit lovpligtige hesteansvar, så slipper du for at købe en ekstra dækning.

 • En sundhedsforsikring der sikrer dig den bedste og hurtigste behandling på privathospital, hvis uheldet er ude - så kommer du hurtigt op på hesten igen!

 • 15% rabat på forsikring af din hestetrailer, så det kun koster fra ca. 450 kr. om året at have traileren forsikret mod skader, også dem hesten kan komme til at lave.

 • 21% i rabat på en bilforsikring, der kan sammensættes helt efter dit behov, og som er uden trinskala. Din pris beregnes ud fra din alder og erfaring - og forsikringen stiger ikke som følge af en skade eller to. Trygs bilforsikring er kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet.

* rabatten gælder for Sygedækning I og Sygedækning II købt efter den 7. oktober 2015.

Image: DRF dækken

Hvem kan få et sadelunderlag?

 • Der er et gratis sadelunderlag (værdi 699 kr.) til de første 75, der får besøg af en Tryg-assurandør inden den 31. december 2016. 
 • For at få besøg af en assurandør, skal du bo i hus. 
 • Du kan ikke få udbetalt kontanter i stedet for at få et sadelunderlag. 
 • Sadelunderlaget vil blive tilsendt, efter mødet er afholdt.
 • Tilbuddet gælder kun nye kunder.

Mere om Trygs hesteforsikring
Den vigtige ulykkesforsikring
Hvad er Tryg Plus?