Forsikringer | Enkeltrejseforsikring

enkeltrejseforsikring

Betingelser

Betingelser
Faktablad

Læs mere om

Rejseforsikring
Rejsekort

Enkeltrejseforsikring

Skal du ud og rejse - bestil en enkeltrejseforsikring her og nu

En enkeltrejseforsikring tegnes for hver enkelt rejse, og kan både dække ferier, studieture eller rejser hvor der indgår erhvervsarbejde.

Bestil et tilbud

Med en enkeltrejseforsikring betaler du for det præcise antal dage, du er af sted på rejse. Du kan hurtigt komme i kontakt med en af vores kunderådgivere for at høre nærmere. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud.

Flest er tilfredse med Tryg

Tryg har på trods af en meget stor markedsandel i Danmark, en meget lav andel af klagerne i forsikringsankenævnet. Det er vi stolte af. Køber du en enkeltrejseforsikring hos Tryg, kan du være sikker på, at vi gør vores yderste for at hjælpe dig, hvis du får brug for din forsikring.

Rejser du mere end én gang om året?

Så kan det være vores årsrejseforsikring passer bedre til dine behov end enkeltrejseforsikringen. Den dækker hele husstanden, året rundt, uanset hvor ofte du rejser - i modsætning til en enkeltrejseforsikring der skal tegnes hver gang man rejser, også selvom det kun er mindre ture til fx Tyskland eller Sverige. Du kan beregne prisen for en årsrejseforsikring online eller bede en af vores forsikringsrådgivere rådgive omkring hvilken forsikring du bør vælge.

Beregn pris