Erhverv | Pension | Pension for selvstændige
Pension Erhverv

Kontakt os

Kontakt os om pension til min virksomhed.

Ring til os på 44 20 45 00 eller

Skriv til os

Pension for selvstændige

Der er penge at tjene, hvis du supplerer din opsparing i din virksomhed med en pensionsordning.

Sunde virksomheder producerer hvert år et overskud, der skal spares op. De fleste vælger at spare op i virksomheden og betale en acontoskat på 25 procent af det overskud, de ikke hæver.

Den model kaldes virksomhedsskatteordningen (VSO), og den er populær, fordi den udskyder en del af skatten og undgår at overbelaste likviditeten. Der er imidlertid penge at tjene, hvis du supplerer opsparingen i VSO med en pensionsordning.

Fordel dit overskud og spred din risiko

Hvis din virksomhed har en stabil omsætning, er pensionsopsparingen en fordel, uanset om du er sidst i dit arbejdsliv eller midt i det. Når du overfører en del af det opsparede overskud til en pensionsordning, spreder du din risiko, du investerer i din alderdom, og du trimmer din virksomhed til et fremtidigt salg. Samtidig får du et bedre afkast på din formue.

Ikke enten-eller, men både-og

Pensionsordningen udelukker ikke opsparing i VSO. Det bedste råd er at sprede dine aktiver ved at flytte en del af opsparingen til en pensionsordning og bibeholde resten i virksomheden.

Tryg samarbejder med Nordea Liv & Pension

På pensionsområdet har vi valgt at arbejde sammen med Nordea Liv & Pension, det tidligere Tryg Pension. Det betyder, at Tryg står for rådgivningen, og at Nordea Liv & Pension står for administrationen.

Læs mere om samarbejdet