Erhverv |

Nystartet virksomhed

Skal vi kontakte dig?

Ring mig op

Bestil tilbud

Nystartet virksomhed

Forsikringer til nystartede virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende og enkeltmandsvirksomheder.

Få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har behov for. Find din branche og se, hvilke forsikringer der er lovpligtige, og hvilke vi anbefaler din branche.

Find din branche her

Når du starter en ny virksomhed, er det vigtigt at vurdere, hvordan du bedst muligt er økonomisk sikret. Lad os hjælpe dig med dine forsikringer, så du kan fokusere på din virksomheds drift.

Erhvervsforsikring

Vi ved at din virksomhed er vigtig for dig og en god forsikring giver dig tryghed, hvis en skade skulle ske. Vores erhvervsforsikring er en fleksibel løsning, der kan skræddersyes din virksomheds behov, så vi kan hjælpe dig med at komme hurtigt videre og ikke risikere store økonomiske tab.

 

Når du skal have en erhvervsforsikring til din virksomhed, anbefaler vi dig altid at du vælger dækninger mod brand, tyveri, vandskade og driftstab. Vores erhvervsforsikring dækker fx inventar, maskiner, emballage, værktøj samt de eventuelle ekstra udgifter, en skade kan medføre. Du har også mulighed for at vælge en række andre dækninger der er målrettet din branche.

 

Arbejdsskade til selvstændige erhvervsdrivende

Som selvstændig erhvervsdrivende er du ikke omfattet af arbejdsskadeforsikring. Bliver du ramt af en arbejdsskade, kan det have stor betydning for din virksomhed. Med Indehaverarbejdsskadeforsikringen kan du sikre dig og din medhjælpende ægtefælle på lige fod med medarbejdere.

Er du ansat direktør i et ApS eller A/S, er du omfattet af arbejdsskadeforsikringen.

Læs mere:
Arbejdskadeforsikring

Sundhedsforsikring

Længere sygefravær kan have afgørende betydning for din virksomhed. Med Sundhedsforsikringen får du hurtig adgang til et privathospital eller psykolog i vores store kvalitetssikret netværk, så du hurtigt kan komme videre. Forsikringen dækker 24 timer i døgnet og dækker sygdomme og skader, som er opstået på arbejdet og i din fritid.

Læs mere:
Sundhedsforsikring