Erhverv | Forsikringer | Transportforsikring

Transportforsikring

At købe og sælge varer, der skal fragtes over en hvis strækning, kræver både omtanke og ansvarlighed. Med en transportforsikring, tilpasset de aktuelle forhold, er du godt på vej.

Transportforsikringen købes som udgangspunkt med udvidede danske betingelser “All Risk forsikring”, og dækker fysisk skade på eller bortkomst af varer under transport som følge af et uheld.

En transportforsikring vil altid blive tilpasset virksomhedens individuelle behov, og kan bl.a. også omfatte:

• Transport af varer og værktøj, rejsekollektioner, eget værktøj mv. i egne biler. Forsikringen kan købes som tilvalgsdækning til en løsøreforsikring
• Udstillingsforsikring, som dækker udstillingsgods og standmateriale under transport til og fra samt under ophold på udstillinger og messer
• Konsekvenstabsforsikring, som dækker hvis fx en produktionsmaskine bliver ødelagt under transport og derfor ikke bliver leveret til tiden. Dette kan medføre køber et driftstab, som forsikringen dækker. 

Fordelene ved Trygs Transportforsikring

Tryg har medarbejdere specielt tilknyttet vognmandsbranchen indenfor både salg og skadebehandling, og vi kan derfor tilbyde kvalificeret rådgivning både før, under og efter en skade. Vi kontakter dig mindst én gang om året, så vi sikrer, at du er ordentlig forsikret.

Samarbejde og rabatmuligheder

Tryg samarbejder med ITD og har derigennem en række fordele til dig - herunder månedlig betaling og fordelagtig sundhedsforsikring. Se mere om forsikringsaftale med ITD.