Erhverv | Forsikringer | Rådgivnings- og servicekoncept

over50medarbejdere - large icon

Kontakt os

Kontakt os på
telefon 72 17 05 24 for at høre mere om vores forsikringsløsninger til virksomheder med over 100 ansatte.

Find din branche her

Få et hurtigt overblik! Se hvilken forsikringsløsning, vi anbefaler din branche.

Find branche

Rådgivnings- og servicekoncept

Tryg leverer grundige forsikringsløsninger til virksomheder med over 100 ansatte.

I Tryg har vi gennem mange år oparbejdet en omfattende viden om danske virksomheder. Vi kan derfor tilbyde højt kvalificerede medarbejdere som kender til virksomhedernes specielle behov. Vores erfaring og indsigt gør, at vi kan tilbyde en god kortlægning af virksomhedens risikoeksponering og levere grundige forsikringsløsninger. 

Kontakt os

Vi analyserer din virksomheds forsikringsbehov og tilbyder en skræddersyet løsning. Kontakt os på telefon 44 20 25 80 for et uforpligtende møde.

Tillid må man gøre sig fortjent til

Vi er ambitiøse når det handler om service- og rådgivningsarbejde. Hver kunde får et individuelt serviceprogram tilpasset virksomhedens behov. Der bliver udpeget et kundeteam med fast kontaktperson, som skal sørge for at virksomheden oplever Tryg som en attraktiv og professionel samarbejdspartner. 

Som totalleverandør tilbyder vi også firmapension

Firmapension sælges i samarbejde med Nordea Liv og Pension, og vi har stor erfaring med at sammensætte komplette firmapensionsprogrammer tilpasset den enkelte virksomheds behov. 

Tryg.dk - selvbetjening

Som erhvervskunde har du mulighed for at skaffe dig overblik over din virksomheds forsikringer, skader etc. Du skal blot bestille adgang, hvorefter du på tryg.dk får overblik over din virksomheds forsikringer og skader.  

International kontaktnet

Gennem vores samarbejde med AXA Corporate Solutions har vi adgang til et internationalt netværk, som yderligere gør os til en troværdig og stærk samarbejdspartner for kunder, som har forsikringsbehov udenfor Skandinavien.