Erhverv | Forsikringer | Materielforsikring
Materielforsikring

Find din branche her

Få et hurtigt overblik! Se hvilken forsikringsløsning, vi anbefaler din branche.

Find branche

Skal vi kontakte dig?

Ring mig op

Bestil tilbud

Forebyg skader

De gode skader er dem, som aldrig sker. En skade kan have store konsekvenser - uanset om det er pga. indbrud eller skybrud.

Gode råd - læs her

Materielforsikring

Er du indehaver eller lejer af en arbejdsmaskine, skal du have dem forsikret. Er din maskine under 8 år, kan du i tillæg til motoransvarsforsikringen også købe en kaskoforsikring hos Tryg.

Ansvarsforsikring

Motoransvarsforsikringen dækker person- og tingskader, der sker på andre, når arbejdsredskabet anvendes som selvkørende maskine - fx hvis kranen flyttes over en offentlig vej fra én byggeplads til en anden.

For at sikre, at der også er dækning mod skader, der sker når arbejdsmaskinen er i brug som arbejdsredskab, anbefaler vi, at du udover en motoransvarsforsikring også køber en erhvervsansvarsforsikring.

Kaskoforsikring

Kasko er en forsikring som dækker skader på din egen arbejdsmaskine som eksempelvis skader ved hærværk eller sammenstød, brand og tyveri.

Hos Tryg kan arbejdsmaskinforsikringen indeholde en maskinkaskoforsikring, der dækker en tilfældig opstået skade, der skyldes fx defekte materialer, konstruktion osv.

Andre dækninger

Du kan købe forsikringer specifikt til arbejdsopgaven og maskinen, som fx løftedækning med fuld kasko, der dækker skader på de genstande, der løftes for andre.